Thyrocare Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központ

Pajzsmirigy göb diagnosztikában és műtét nélküli lézeres göbkezelésben az első

Központunk célzottan a pajzsmirigy göbök diagnosztikájára, valamint a jóindulatú pajzsmirigy göbök vágás- és műtét nélküli lézeres thermoablációs kezelésére specializálódott szakmai magánintézmény.

Nemzetközi partnerintézményekkel együttműködve, a szakmai tapasztalatokat megosztva végezzük a pajzsmirigy göbök legkorszerűbb, lézeres kezelését mind hazai, mind pedig külföldi pácienseink számára. Szakmai csapatunkat magas képzettségű, több éves tapasztalattal rendelkező orvosok alkotják, akik nemcsak hazai, de nemzetközi területen is elismert szakemberek.

Intézményünk a beavatkozások mellett kiemelt hangsúlyt fektet a tudományos munka fejlődésére, valamint a mindenkori tudás oktatására, így beavatkozásaink elméleti és gyakorlati részének megtanulását más szakorvosok számára is elérhetővé tesszük rendszeres szakmai képzések keretei között.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltató aktuális ajánlatai

Szolgáltató hírei

Szolgáltató szakterületei

Ultrahang diagnosztika

Ultrahang diagnosztika

Az ultrahangvizsgálat kíméletes és fájdalommentes megoldás az egyes belgyógyászati, endokrinológiai, nőgyógyászati valamint ízületi és érproblémák diagnosztizálására. Képalkotó vizsgálatainkat központunkban a legkorszerűbb ultrahang diagnosztikai eszközökkel végezzük.
Invazív - Endokrinológia

Invazív - Endokrinológia

Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központunkban, Magyarországon elsőként a magánegészségügyben végezzük a pajzsmirigy göbök lézeres thermoablációs kezelését, amely a jóindulatú pajzsmirigy göbök jelenlegi legkorszerűbb, legprecízebb, magas hatékonyságú műtét nélküli kezelési megoldása.
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.