A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! – 4. rész

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 4. részében egy interjú olvasható, amelyben a páciensünk elmeséli miért választotta a műtét helyett a ThyroCare Központban elérhető pajzsmirigy ciszták alkoholos kezelését.

„Így utólag visszagondolva különösebb fájdalmat nem tapasztaltam, ami egyértelműen a cisztához tudtam volna kötni. Ami viszont jelentkezett az egy szűnni nem akaró fejfájás, amivel felkerestem a háziorvosomat. Hosszas vizsgálódás után kerültem el egy endokrinológushoz, aki egy pajzsmirigy ultrahang során rábukkant a 4 cm-es cisztámra. Még most is a fülembe csengenek a szavai: Ez biztos, hogy műtét lesz. Mondanom sem kell, hogy teljes sokkban, rengetek megválaszolatlan kérdéssel távoztam.

Mint mindenki más is ilyen helyzetben én is egyből az internet népéhez és a Google-hez fordultam, mert nem akartam elfogadni azt, hogy felvágják a nyakam. Nem szerettem volna napi szinten a műtét hegével szembesülni akárhányszor a tükörbe nézek, és az életem végig tartó gyógyszerszedésről nem is beszélve. Úgy ültem le a gép elé, hogy bármilyen más opcióra nyitott vagyok, amivel elkerülhetem a műtétet, így találtam rá a ThyroCare Központra.

Az első alkalom során Dr. Lehoczki Viktor szintén elvégezte a pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot, így újra láthattam a nagy cisztámat. A következő hetekben megtörtént a kettő aspirációs citológiai mintavétel, és a doktor úr szívott is le a ciszta tartalmából. Miután megjött az eredmény, hogy jóindulatú cisztám van alaposan átbeszéltük a lehetőségeket és végül az alkoholos kezelés mellett döntöttünk.

Ez a beavatkozás most megtörtént. A kezelésnek és a leszívásoknak hála a ciszta egyre kisebb és kisebb, szóval én már látom a javalust. Három hónap múlva jövök vissza kontrollra, és akkor kiderül az igazság.

Ez az én történetem a pajzsmirigy ciszta alkoholos kezeléséről a ThyroCare Központban!”

pajzsmirigy ciszta alkoholos kezelése

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.