Dermatrend Bőrgyógyászati és Esztétikai Központ

Természetesen a legszebb

Bőrünk kezelése minden esetben egyedi és személyes kérdés. Egyszerű, intelligens döntésekre törekszünk a bőrproblémák diagnosztizálásában és kezelésében is. Célunk a közös megoldás megtalálása és a teljes elégedettség elérése, legyen szó a bőrbetegségekről, esztétikai beavatkozásokról, a bőr különleges odafigyeléséről vagy akár csak egy megnyugtató magyarázatról.

Klinikánk filozófiájának fő alapvetése, hogy pácienseink tájékozott, igényes döntések mentén, a legmagasabb szakorvosi fókusz és kezelési lehetőségek támogatásával, hosszútávon érezhessék a bőrük egészségének és szépségének egységét.

A Dermatrend Bőrgyógyászati és Esztétikai Klinikán a női szépség egyensúlyának megtartására, a természetes vonások és pácienseink egyediségének hosszú távú megtartására törekszünk. Mindezen alapelvek mentén új szintre emeljük a törődést.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltató aktuális ajánlatai

Szolgáltató hírei

Szolgáltató szakterületei

Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat

Orvos-esztétikai kezeléseink eredményességét professzionális bőrgyógyászati szakértői háttér garantálja. Kezeléseink kialakításakor minden esetben a női szépség egyensúlyának megtartására, a természetes vonások és pácienseink egyediségének hosszú távú megőrzésére törekszünk.
Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászati szakterületünkön széles spektrummal foglalkozunk a bőr, a haj és a körmök különböző megbetegedéseivel, valamint mindezek hátterének átfogó diagnosztizálásával és a legmagasabb szakorvosi fókusz melletti kezelésével.
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.