Kozmetika

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó szolgáltatások

Dermastir kaviáros luxory kezelés

Dermastir kaviáros luxory kezelés

A Dermastir Luxury széles palettán kínálja a különböző bőrtípusoknak megfelelő kezelési eljárásokat, amelyek radikálisan képesek csökkenteni az öregedés jeleit. A Klinikánkon elérhető professzionális Dermastir kabinkezelések az otthoni kezelések kiegészítéseként fokozott koncentrációjú hatóanyag bejuttatást segítenek elő a bőrbe.
Thesera L-lift és H-hydra kezelések

Thesera L-lift és H-hydra kezelések

A Thesera L. Lifting kezelés egy egyedülálló, non-invazív stimuláló és lifting kezelés bőrbe olvadó felszívódó szálakkal. Aktiváló maszkkal és további feszesítő, hidratáló, kollagén termelődést serkentő kozmetikumokkal segítjük a beépülést.
Skin perfusion kezelések

Skin perfusion kezelések

A Skin Perfusion Peel savas hámlasztó termékcsalád többféle koncentrációban és összetevőkkel segít felgyorsítani a bőr természetes megújulási folyamatát.
Skinceuticals kezelések (acne és anti-aging kezelések)

Skinceuticals kezelések (acne és anti-aging kezelések)

A SkinCeuticals a világ első számú orvos-esztétikai arcápolás márkája. Rendkívül magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően ezek a kozmetikumok és kozmetikai kezelések kizárólag orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központokban érhetők el.

Orvosok

Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

További szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.