Érsebészet

Korszerű vénás érsebészeti diagnosztika részlegünkön a Dr. Rozsos István érsebész által vezetett, nemzetközileg is kiemelten elismert szakmai csapat, több mint két évtizedes tapasztalattal alkalmazza a vágás nélküli, éren belüli (endovénás), minimálisan invazív műtéti eljárásokat. A visszérbetegség gyógyításában, a főtörzsi elégtelenség kezelésében az utóbbi évtizedben elterjedt endovénás eljárások, olyannyira hatékonyak, hogy a jelenlegi nemzetközi szakmai irányelvek első körben „gold standard” eljárásként javasolják és ajánlják. Klinikánkon végzett endovénás lézeres (EVLA) és mikrohullámú visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások és az aranyér betegség kíméletes kezelésére. Az eljárások egyik nagy előnye, hogy az ezen technikával végzett beavatkozások jóval kisebb megterhelést jelentenek a pácienseknek, a szövődmények előfordulása pedig minimálisra csökkenthető. A modern véna sebészeti eljárásokkal végzett visszérműtéteknél a páciensek életminőség javulása egyértelműen gyorsabb, mint a hagyományos műtéti eljárások esetében.

Melyek az endovénás lézeres illetve a mikrohullámú visszérműtét előnyei?

  • A hagyományos műtétekkel szemben metszés nélkül végzett eljárás.
  • Optimális kozmetikai eredményt ad, heg nélkül gyógyul.
  • Elhanyagolható fájdalommal jár.
  • Gyors, precíz, pontos.
  • Szövődménymentes gyors gyógyulás.
  • A betegség kiújulásának lehetősége jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljárásokhoz képest.

Az eljárásokhoz kapcsolódó kivizsgálási protokoll mentén, duplex ultrahang diagnosztika segítségével komplex vascularis felmérést végzünk az ütőerek állapotának átfogó vizsgálatára, valamint a vénás státusz részletes meghatározására. Mindazon esetekben, ahol műtéti megoldás javasolt teljes körű tájékoztatást, és műtétszervezést biztosítunk. A műtétet nem igénylő elváltozások esetében maximálisan támogatjuk pácienseinket a további célirányos gondozási folyamat meghatározásában.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó szolgáltatások

Endovénás mikrohullámú visszérműtét

Endovénás mikrohullámú visszérműtét

Az intézményünkben végzett mikrohullámú visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.
Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

Az intézményünkben végzett és nemzetközi szakmai irányelvekben is elsőként ajánlott endovénás lézeres (EVLA) visszérműtét tökéletes és korszerű megoldást nyújt a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Orvosok

Dr. Rozsos István PhD MBA

Sebész, Érsebész szakorvos

Dr. Gadácsi Melinda

Sebész, Érsebész szakorvos

Dr. Vadász Gergely

Sebész, Érsebész

További szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.