Dr. Gadácsi Melinda

Sebész, Érsebész szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

A Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság és az Európai Érsebészeti Társaság tagja, hazai és nemzetközi érsebészeti, sebkezelési tudományos kongresszusok rendszeres résztvevője és magas színvonalú előadója.

2018 óta végez endovénás visszérműtéteket (lézer, ill. mikrohullámú thermocoagulatio, ill. ragasztásos visszérkezelés), jelenleg 100 feletti elvégzett műtéttel bír. Napi rendszerességgel végez supraaorticus (carotis) ill. has-kismedence-alsó végtagi hagyományos ill. hibrid érsebészeti revascularisatios műtéteket a legkorszerűbb endovascularis eszközök felhasználásával, ismeretével. Ezen eljárásokkal magas számban, évente 110-140 műtét végez.

A V23 Magánklinika sebészeti részlegén belül a Magyarországon egyedülálló, krónikus Sebkezelési-, valamint Thermosebészeti részleg vezető érsebész szakorvosa. Szakmai munkája nem csak hazai, de nemzetközi területen is magasan elismert.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Endovénás mikrohullámú visszérműtét

Az intézményünkben végzett mikrohullámú visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

Az intézményünkben végzett és nemzetközi szakmai irányelvekben is elsőként ajánlott endovénás lézeres (EVLA) visszérműtét tökéletes és korszerű megoldást nyújt a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Rendelési időpontok

Dr. Gadácsi Melinda

Sebész, Érsebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.