Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

A visszeresség a vénák megnagyobbodásával, kitágulásával járó kóros elváltozás. A vénák tágulása és kanyargósodása leginkább az alsó végtagokon figyelhető meg, de más területeken is előfordulhat. A visszérbetegség egy gyakori probléma, többnyire nem jelent súlyos egészségügyi veszélyt, de kellemetlen tüneteket és esztétikai panaszokat okozhat például a lábszár vagy boka duzzanata, fájdalma; kidudorodó vagy kígyózó visszerek; visszeres sebek vagy fekélyek formájában. A visszeresség kezelése többféle módon történhet, a megfelelő terápia kialakítása a panaszok ismeretében, minden esetben a betegség súlyosságától függ.
A visszérbetegség gyógyításában az utóbbi évtizedben elterjedt endovénás eljárások, olyannyira hatékonyak, hogy a jelenlegi nemzetközi szakmai irányelvek első körben „gold standard” eljárásként javasolják és ajánlják. Az intézményünkben végzett endovénás lézeres (EVLA) visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások kíméletes kezelésére. Az eljárások egyik nagy előnye, hogy az ezen technikával végzett beavatkozások jóval kisebb megterhelést jelentenek a pácienseinknek, a szövődmények előfordulása pedig minimálisra csökkenthető. Az eljárás műtéti beavatkozás nélkül végezhető, így optimális kozmetikai eredményt ad, heg nélküli gyógyulással, mindemellett pedig a betegség kiújulásának lehetősége is jelentősen elmarad a hagyományos műtéti eljárásokhoz képest. A modern véna sebészeti eljárásokkal végzett visszérműtéteknél a páciensek életminőség javulása egyértelműen gyorsabb.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Rozsos István PhD MBA

Sebész, Érsebész szakorvos

Dr. Gadácsi Melinda

Sebész, Érsebész szakorvos

Dr. Vadász Gergely

Sebész, Érsebész

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.