Dr. Vadász Gergely

Sebész, Érsebész

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

A Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság, valamint az Európai Érsebészeti Társaság tagja, hazai és nemzetközi érsebészeti, sebkezelési tudományos kongresszusok résztvevője és kiemelt előadója. 2013 óta a Pécsi Orvostudományi Egyetem Klinikai Központ Érsebészeti Klinika szakorvosa. Napi rendszerességgel végez supraaorticus (carotis) ill. has-kismedence-alsó végtagi hagyományos ill. hibrid érsebészeti revascularisatios műtéteket a legkorszerűbb endovascularis eszközök felhasználásával, ismeretével. Ezekkel a magas szakmai színvonalú eljárásokkal évente kiemelten magas számban, 150-180 beavatkozást végez. 2015 óta végez endovénás visszérműtéteket (lézer, ill. mikrohullámú thermocoagulatio, ill. ragasztásos visszérkezelés), jelenleg 250 feletti elvégzett műtéttel bír. A V23 Magánklinika sebészeti részlegén belül a Magyarországon egyedülálló, krónikus Sebkezelési-, valamint Thermosebészeti részleg vezető érsebész szakorvosa. Szakmai munkája nem csak hazai, de nemzetközi területen is magasan elismert.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Endovénás mikrohullámú visszérműtét

Az intézményünkben végzett mikrohullámú visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

Az intézményünkben végzett és nemzetközi szakmai irányelvekben is elsőként ajánlott endovénás lézeres (EVLA) visszérműtét tökéletes és korszerű megoldást nyújt a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Rendelési időpontok

Dr. Vadász Gergely

Sebész, Érsebész

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.