Unifique Plasztika Sebészet

Plasztikai Sebészet

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltató aktuális ajánlatai

Szolgáltató hírei

Szolgáltató szakterületei

Aneszteziológia

Aneszteziológia

Aneszteziológiai szakterületünk elvitathatatlan szerepet tölt be a plasztikai sebészeti beavatkozások szakszerű előkészítésében és lebonyolításában, a megelőző vizsgálatok meghatározásában, a rizikó tényezők feltárásában, valamint a műtét alatt és utáni kezelések optimális meghatározásában.
Érsebészet

Érsebészet

Az endovénás lézeres és mikrohullámú visszérműtétek korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások és az aranyér betegség kezelésére. A modern véna sebészeti eljárásokkal végzett visszérműtéteknél a páciensek életminőség javulása a hagyományos műtéti eljárásokhoz képest egyértelműen gyorsabb.
Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

Klinikánk plasztikai sebészeti részlegén sebészeink a legmodernebb műtéti eljárásokat alkalmazzák a helyreállító, a megújító, valamint az esztétikai plasztikai sebészeti beavatkozások során. Szakértőink személyre szabott megközelítése biztosítja a lehető legjobb eredményeket.
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.