Alsó szemhéjplasztika részletfizetéssel

Ajánlat érvényes

2024. 12. 31.

Az alsó szemhéjplasztika segítségével korrigálható az alsó szemhéj megereszkedése, amely igen zavaró esztétikai problémát tud okozni. A beavatkozásnak köszönhetően a tekintet újra igézővé válik, garantálva egy akár évekkel fiatalabb megjelenést.

Az alsó szemhéj műtét a szem alatti duzzadtság, táskák és ráncok eltüntetésére nyújt tartós megoldást. A beavatkozás során a sebész a szempillavonal mentén vagy az alsó szemhéjon belül végez bemetszést, eltávolítja a felesleges zsírt, majd feszesíti a laza bőrt.

A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben zajlik, így nem szükséges altatás. A plasztikai sebészeti beavatkozás egy órát vesz igénybe, ezt követően a pácienseink távozhatnak. Ami igazán közkedvelté teszi az eljárást, hogy műtét helyét egy diszkrét tapasszal takarjuk el, így a műtéti hegek rejtve maradnak.

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Részletfizetési lehetőségek

A Medicare-nél arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért vezettük be alábbi kamatmentes részletfizetési megoldásunkat.

  • 50% önerő
  • 200.000 Ft feletti kezelési összeg esetén vehető igénybe
  • Kamatmentes
  • A futamidő és a havi törlesztés összege az igénybe vett szolgáltatás összegének függvényében változik
  • Igénylési idő: 7 perc
  • Bírálati idő: 1 perc

Kalkuláció indítása

Válasszon részletfizetési konstrukcióink közül.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.