Dr. Rozsos István PhD MBA

Sebész, Érsebész szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Dr. Rozsos István az érsebészet meghatározó szakmai képviselője mind hazai és nemzetközi vonalon. 35 éves sebészeti és több, mint 30 éves érsebészeti tapasztalatait nagy múltú szakmai pályafutása alatt 2001-ben PhD tudományos fokozattal, 2008-ban pedig MBA diplomával egészítette ki. Magyarországon elsőként végezte el – a ma már legkorszerűbb eljárások között számon tartott – endovénás lézeres visszér eltávolítást. Napjainkban már túl van a több ezredik sikeres beavatkozáson. Tevékenységével a vénás betegségek terápiájának széles spektrumát fedi le, beleértve a microszkleroterápia- hab kezelés és ragasztási technikákat is. Az ő nevéhez fűződik a 2018-ban Európában elsőként elvégzett endovénás mikrohullámú beavatkozás, amellyel a vénás érsebészet egy innovatív és nagyon ígéretes fejlődési irányát alakította ki. Szakmai hírnevét tudományos munkával és karitatív szerepvállalással is kiegészíti. Rendszeres résztvevője és előadója nemzetközi és hazai szakmai kongresszusoknak. Tudományos szakmai továbbképző előadásokat tart a vénás betegségek, valamint a diabéteszes láb témakörökben. Aktív tagja a Menthető végtagokért Alapítványnak, ahol szakmai csapatával a végtagokon veszélyt jelentő kisebesedések hatékonyabb megelőzésére és kezelésére szolgáló módszert (MEROVA módszer) dolgoztak ki. Létrehozták az ezen a módszeren alapuló, páciensek és orvosok számára egyaránt elérhető és hiánypótló Végtagmentő applikációt.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Endovénás mikrohullámú visszérműtét

Az intézményünkben végzett mikrohullámú visszérműtétek tökéletes és korszerű megoldást nyújtanak a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Endovénás lézeres visszérműtét (EVLA)

Az intézményünkben végzett és nemzetközi szakmai irányelvekben is elsőként ajánlott endovénás lézeres (EVLA) visszérműtét tökéletes és korszerű megoldást nyújt a vénás elváltozások kíméletes kezelésére.

Rendelési időpontok

Dr. Rozsos István PhD MBA

Sebész, Érsebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.