Bőrgyógyászat

Bőrünk, testünk elsődleges védvonalaként szervezetünk általános egészségi állapotát tükrözi. A bőr bizonyos elváltozásai többnyire a szervezet más betegségeivel is szorosan összefüggésbe hozhatóak, így egyes bőrtünetek akár komolyabb kórképek indikátoraként is jelentkezhetnek. Bőrünk állapotának megóvása tehát nem csak esztétikai szempontból, hanem a rendszeres szűrővizsgálatokon keresztül, prevenciós jelleggel is elengedhetetlen.

Bőrgyógyászati szakterületünkön széles spektrummal foglalkozunk a bőr, a haj és a körmök különböző megbetegedéseivel, valamint mindezek hátterének átfogó diagnosztizálásával és szakszerű kezelésével. Az egyes hormonális hátterű elváltozások tekintetében (pattanásos, aknés bőr, kóros hajhullás, kopaszodás, rendellenes szőrnövekedés), vizsgálatainkat szoros együttműködésben végezzük klinikánk endokrinológus szakorvosaival a szükséges terápiák és gondozási folyamat célirányos meghatározása érdekében. Az akut és krónikus panaszok kezelésén túl, intézményünkben minden esetben nagy hangsúlyt helyezünk pácienseink egészségének hosszú távú megőrzésére is, prevenciós bőrgyógyászati szűrővizsgálataink keretein belül. Az éves rendszeres anyajegyszűrésnek köszönhetően az esetleges rosszindulatú elváltozások már jó eséllyel korai stádiumban felismerhetőek és kezelhetőek.

Bőrgyógyászaink hiteles szakértelemmel, a legmagasabb szakorvosi fókusz és kezelési lehetőségek mellett támogatják pácienseinket egészségük hosszú távú megőrzésében.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kóros hajhullás hajritkulás kopaszodás bőrgyógyászati hátterének vizsgálata és kezelése

Kóros hajhullás hajritkulás kopaszodás bőrgyógyászati hátterének vizsgálata és kezelése

Hajgyógyászatunkon számos helyi készítmény áll rendelkezésünkre, amelyek átmenetileg megállítják, javíthatják a hajvesztést. A célirányos hajkezelések kiválasztásakor egyre nagyobb teret hódítanak a nyomelemekben, aminosavakban gazdag mezoterápiás hajkezelések, amelyeket alkalmazva hatásos esztétikai eredmény érhető el.
Hajgyógyászat és hajhullás vizsgálata és kezelése

Hajgyógyászat és hajhullás vizsgálata és kezelése

Hajdiagnosztikai vizsgálataink célja minden esetben a haj és a hajas fejbőr egészségének javítása, valamint mindazon problémák szakértő kezelése, amelyek befolyásolhatják a haj minőségét és mennyiségét.
Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

A vírusos szemölcsök többnyire fájdalmatlanok, lokációtól függően azonban kellemetlen panaszokat is okozhatnak, valamint esztétikailag is zavaróak lehetnek. A szemölcsök célirányos kezelésére klinikánkon többféle hatékony lehetőség adott.
Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.
Rosacea vizsgálata és kezelése

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.
Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Eltávolításuk az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt.
Dermatoszkópos anyajegyszűrés

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.
Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

A kisgyermekkori bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől. Kezelésüknél a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat, amely speciális gyermek bőrgyógyászati tapasztalatot igényel.

Orvosok

Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

További szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.