Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

A vírusos szemölcsök leggyakrabban a kéz ujjain, ujjai között, lábon vagy lábujjak között jelennek meg. Bizonyos nemi úton terjedő fajtái (condyloma) a genitális területeken is okozhatnak elváltozást. Leggyakrabban gyermekeknél, serdülőkorban, valamint fiatal felnőttkorban alakulnak ki, de tekintettel, hogy a vírusfertőzés tárgyak közvetítésével és testi érintkezéssel terjed gyakorlatilag bárkit érinthet. A vírusos szemölcsök többnyire fájdalmatlanok, lokációtól függően azonban kellemetlen panaszokat is okozhatnak, mindemellett esztétikailag is rendkívül zavaróak lehetnek. Szakszerű bőrgyógyászati kezelésük az esztétikai szempontokon túl a visszafertőződés és a további szemölcsök kialakulásának megelőzése szempontjából is kiemelt jelentőségű. A szemölcsök célirányos kezelésére klinikánkon többféle eljárás adott (ecsetelés, fagyasztás, elektrokauteres és lézeres kezelés, sebészi eltávolítás). Az alkalmazott, egyénre szabott eljárást minden esetben a bőrgyógyász szakorvos határozza meg.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Somogyi Patrícia

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.