Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Dr. Melegh Éva bőrgyógyász, kozmetológus, nemigyógyász szakorvosként több, mint 20 éves klinikai gyakorlattal rendelkezik. Szakmai tapasztalatait többek között a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati klinikáján, az Országos Onkológiai Intézet, valamint a Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán szerezte, az elmúlt pár évben pedig Belgiumban bővítette szakmai tudását. Kiemelt szakmai profilja az általános bőrgyógyászati kórképek vizsgálata mellett, az anyajegyek átfogó vizsgálatára, a krónikus bőrbetegségek teljes körű gondozására, a fiatalkori pattanásos- aknés bőrpanaszok, valamint a szexuális úton terjedő betegségek vizsgálatára és kezelésére irányul. Jelentős gyakorlattal rendelkezik a krónikus gyulladásos betegségek (psoriasis, atópiás dermatitisz, rosacea) kezelésében is.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Vírusos szemölcsök vizsgálata és kezelése

A vírusos szemölcsök többnyire fájdalmatlanok, lokációtól függően azonban kellemetlen panaszokat is okozhatnak, valamint esztétikailag is zavaróak lehetnek. A szemölcsök célirányos kezelésére klinikánkon többféle hatékony lehetőség adott.

Pattanásos, aknés bőr hátterének vizsgálata és kezelése

Az akne tünetei leggyakrabban az arcon, háton, vállon és a dekoltázs területén láthatóak, amelyek sok esetben esztétikailag is zavaró hegek hátrahagyásával gyógyulnak. Klinikánkon számos bőrgyógyászati és esztétikai kezelés áll a rendelkezésre a tünetek hatékony kezelésre.

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.

Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Eltávolításuk az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.

Rendelési időpontok

Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.