Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Többségében genetikai hajlam, illetve hormonális tényezők segíthetik megjelenésüket. Gyakrabban fordulnak elő a változókorban, túlsúly vagy inzulinrezisztencia esetén. Lokalizációt tekintve a dörzsölésnek, irritációnak, izzadásnak kitett bőrfelszínek, például a hajlatok bőre a leginkább érintett. A kialakult bőrnövedékek különösen zavaróak lehetnek csoportos megjelenés esetén és a folyamatos sérülésveszély miatt is (például ruházat, borotválás, ékszer viselés). A folyamatos irritáció vagy mechanikai behatás miatt sokszor és könnyebben megsérülhetnek, vérezhetnek, részben leszakadhatnak, így a fokozottabb sérülékenységük miatt gyulladás, felülfertőződés, esetleg hiperpigmentáció veszélyét hordozzák magukban. A fibrómák, hámszemölcsök eltávolítása az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt. Klinikánkon a bőrelváltozás típusa, mérete és elhelyezkedése alapján célirányosan határozzuk meg a szükséges és hatékony beavatkozásokat.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Dr. Melegh Éva

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.