Ultrahang diagnosztika

Az ultrahangvizsgálat kíméletes és fájdalommentes megoldás az egyes belgyógyászati, endokrinológiai, nőgyógyászati valamint ízületi és érproblémák diagnosztizálására. Az ultrahang diagnosztikának köszönhetően időben és nagyobb eséllyel diagnosztizálhatók az egyes szervek rendellenes elváltozásai. Képalkotó vizsgálatainkat központunkban a legkorszerűbb ultrahang diagnosztikai eszközökkel végezzük. A diagnózis felállításában, valamint a további szükséges terápiák meghatározásában nőgyógyász, belgyógyász-endokrinológus szakorvosaink állnak pácienseink rendelkezésére.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolódó szolgáltatások

Nyaki erek kétoldali ultrahang vizsgálata (Carotis Doppler)

Nyaki erek kétoldali ultrahang vizsgálata (Carotis Doppler)

A nyaki erek kétoldali (Carotis Doppler) ultrahang vizsgálata már kezdődő stádiumban is lehetőséget nyújt a nyaki ütőerek kóros állapotváltozásainak felismerésére, az érelmeszesedés, az elzáródások és esetlegesen akár egy későbbi stroke veszélyének jelzésével.
Alsó végtagi Artériás- és Vénás Doppler ultrahang vizsgálat

Alsó végtagi Artériás- és Vénás Doppler ultrahang vizsgálat

Az artériás- és vénás doppler ultrahang vizsgálat segítségével az alsó végtagok artériás és vénás keringésének állapota, eltérései követhetőek nyomon. A vizsgálatot leggyakrabban mélyvénás trombózis gyanújának felmerülésekor, vagy annak kizárására végezzük.
Hasi-kismedencei ultrahang vizsgálat

Hasi-kismedencei ultrahang vizsgálat

A hasi ultrahang vizsgálattal a hasüreg szerveinek képalkotó vizsgálatát végezzük, amely során gyorsan és fájdalommentesen feltárhatóak többek között az epehólyag-, vese- és hasnyálmirigy panaszok hátterében meghúzódó okok is.
Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat gyors és fájdalommentes módja az elváltozások felismerésének és követésének. A diagnosztikai eljárás pajzsmirigy göbök méretének és kiterjedésének felismerésében, valamint azok utókövetésében is kiemelten fontos szerepet játszik.

Orvosok

Dr. Kára-Cséplő Andrea

Radiológus szakorvos

Dr. Bakos Bence PhD

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos, Szakmai vezető

További szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.