Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos, Szakmai vezető

Bemutatkozás

Dr. Lehoczki Viktor belgyógyász-endokrinológus szakorvos. A ThyroCare Pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs központjának vezetője. A PeriodX Endokrinológia és Nőgyógyászati központ endokrin részlegének szakmai vezetője. Pajzsmirigy specialistaként érdeklődésének fókusza a pajzsmirigy göbösödés, az alul- és túlműködés, valamint az autoimmun pajzsmirigy betegségek átfogó vizsgálatára és sikeres kezelésére irányul. Évente kiemelten magas számban végez pajzsmirigy ultrahang, valamint FNAB (ultrahang vezérelt vékonytű-biopsziás) beavatkozásokat a pajzsmirigy göbbel érkező páciensek részére. Nemzetközi partner intézményekkel együttműködve a jelenleg ismert legkorszerűbb számítógépes tervezőprogram segítségével végzi a pajzsmirigy göbök vágás- és műtét nélküli precíz, lézerrel történő thermoablációs kezelését, elsőként és jelenleg is egyedülállóan Magyarországon a magánegészségügyben. Szakmai tapasztalata mentén mind a hazai, mind pedig nemzetközi területen elismert, tudását rendszeres nemzetközi tanulmányai mentén tartja magas szinten. Munkája során elsődlegesnek tartja a nyugodt, páciensközpontú szemléletmódot, amelyben elengedhetetlen az érthető tájékoztatás, a hozzá érkező páciensek panaszainak alapos megismerése, a panaszok hátterének feltárása.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Pajzsmirigy betegségek vizsgálata és kezelése

Pajzsmirigy Centrumunk a pajzsmirigy betegségek teljes körű diagnosztikájára és kezelésére specializálódott intézmény. Magasan képzett szakorvosaink hazai és nemzetközi szinten is elkötelezettek a pajzsmirigy betegségek legújabb terápiás és diagnosztikai módszereinek alkalmazásában.

ABPM 24 órás vérnyomás mérés

Az ABPM készülék segítségével történő 24 órás vérnyomás mérés, a magas vérnyomás betegséggel diagnosztizált páciensek számára nyújt diagnosztikai segítséget, vagy a gyógyszeres kezelés beállítása mentén alapvető támogatást.

Pajzsmirigy göb lézeres abláció - konzultáció

A pajzsmirigy göb lézeres thermoabláció konzultáció jelentősége a kezelést megelőző átfogó szakorvosi állapot felmérésben, a szükséges előzetes vizsgálatok meghatározásában, valamint a lézeres eljárást követő páciens utógondozási folyamatban kiemelkedő.

Pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs kezelése

Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központunkban, Magyarországon elsőként a magánegészségügyben végezzük a pajzsmirigy göbök lézeres thermoablációs kezelését, amely a jóindulatú pajzsmirigy göbök jelenlegi legkorszerűbb, legprecízebb, magas hatékonyságú műtét nélküli kezelési megoldása.

Pajzsmirigy aspirációs citológiai vizsgálat

A pajzsmirigy göböt alkotó sejtek szerkezetének vizsgálatára a leghatékonyabb eszköz az ultrahang vezérelt vékonytű-biopsziás mintavétel (FNAB), amelynek a jó-, és a rosszindulatú pajzsmirigy göbök elkülönítésében van alapvető szerepe.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

A pajzsmirigy ultrahang vizsgálat gyors és fájdalommentes módja az elváltozások felismerésének és követésének. A diagnosztikai eljárás pajzsmirigy göbök méretének és kiterjedésének felismerésében, valamint azok utókövetésében is kiemelten fontos szerepet játszik.

Online videó konzultáció, írásos távkonzultáció

Az online video konzultációs rendszer valamint az írásos távkonzultáció olyan kommunikációs felület, ahol a páciensellátás, a személyes megjelenés nélkül is biztonsággal megvalósulhat.

Rendelési időpontok

Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos, Szakmai vezető

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.