Pajzsmirigy göb lézeres abláció – konzultáció

A pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs kezelését minden esetben átfogó endokrinológiai szakorvosi konzultáció előzi meg tekintettel, hogy az eljárás szakorvosi javaslatra, megfelelő indikációban és kizárólag jóindulatú pajzsmirigy göbök esetében végezhető el. A szakorvosi konzultáció során sor kerül a páciens előzetes és részletes anamnézis felvételére, kórelőzménynek átfogó megismerésére, korábbi vizsgálati eredmények átbeszélésére. Ezt követően kerülhet sor a még szükséges vizsgálatok meghatározására, az esetleges rizikótényezők kizárására és nagy biztonsággal annak megállapítására, hogy a kezelés sikeresen elvégezhető. A szakorvosi konzultáció jelentősége kiemelkedő a lézeres eljárást követő utógondozási folyamatban is, ahol jellemzően 3, 6 és 12 hónap múlva sor kerül a kezelést követően a változás ultrahangos követésére, a pajzsmirigyhormon értékek ellenőrzésére, valamint a göb változásának folyamatos nyomon követésére.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.