Online videó konzultáció, írásos távkonzultáció

Online video konzultáció
Az online video konzultációs rendszer valamint az írásos távkonzultáció olyan kommunikációs felület, ahol a páciensellátás, a személyes megjelenés nélkül is biztonsággal megvalósulhat. Az online video konzultációs rendszer Intézményünkben már regisztrált, illetve klinikánkra első alkalommal érkező új páciensek számára – regisztrációt követően – egyaránt elérhető. Az online video konzultáció, jellegéből adódóan bizonyos mértékben korlátozottabb lehetőségeket nyújt, mint a személyes szakorvosi vizsgálat. Az online video konzultáció során ebből kifolyólag rejtve maradhatnak olyan információk, fizikai elváltozások, betegségek, amelyek ismerete a továbbiakban fontos tényezőként szerepelhet a diagnózis felállításában, illetve a páciens gondozásában. Az online video konzultációt követően ezért minden esetben szükséges és javasolt a későbbiekben a személyes szakorvosi konzultáció igénybevétele is.

Milyen esetekben javasolt az online video konzultáció?

  • Kontroll konzultációk esetében, amely kezelőorvosával egyeztetve személyes megjelenést, vizsgálatot nem igényel.
  • Amennyiben otthonából, munkahelyéről szeretne kényelmesen kapcsolatba lépni kezelőorvosával az ország bármely területéről vagy akár külföldről is
  • Amennyiben egészségi állapota nem teszi lehetővé a személyes találkozást kezelőorvosával.
  • Amennyiben gyors szakorvosi segítségre van szükség, de nincs lehetőség a személyes találkozóra. Külföldi tartózkodásnál, külföldi lakhely esetében.

Írásos távkonzultáció
Az alapbetegség hosszú távú gondozása, laborértékekhez történő gyógyszeres beállítás meghatározott esetekben indokolttá teheti az írásos távkonzultációt. A távkonzultáció igénybevétele minden esetben kezelőorvos javaslatára történhet a szakorvosi kontrollok között eltelt időben. A távkonzultáció írásban történik. A konzultáció gyors, egyszerű kérdések megválaszolására, megkezdett gyógyszeres kezelés beállítására, kontroll laboreredmények gyors értékelésére, a kontroll konzultációra el nem hozott eredmények utólagos rövid, szakorvosi írásos kiértékelésére, kizárólag szakorvos kérésére választható gondozási felület. Az írásos távkonzultáció kizárólag Intézményünkben már gondozásban lévő páciensek számára vehető igénybe.

Dietetikai írásos távkonzultáció
Az alapbetegségek kezelése során a szakorvosi gondozás számos esetben igényli a párhuzamosan történő dietetikai gondozás fenntartását is. Az írásban történő dietetikai gondozás hatékonysága nem összevethető a személyes konzultácó hatékonyságával. Kiegészítheti a dietetikai gondozás menetét, de nem helyettesíti azt. Ebben az esetben nincs lehetőség a konzultációk során történő InBody testösszetétel mérés kivitelezésére sem.

Dietetikai távkonzultáció segítségével történhet:

  • Két dietetikai konzultáció között felmerülő gyakorlati jellegű kérdések írásban történő rövid rendezése.
  • Személyre szabott 7 napos mintaétrend összeállításának kérése.
  • Új ötletek, kiegészítő receptek igénye esetén, a már előírt mintaétrend változatosabbá tétele céljából.
  • Pozitív várandóssági teszt esetében, a várandósság ideje alatt a korábban előírt személyre szabott és megfelelően tartott étrend aktuális állapothoz igazítása céljából.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Takács Emőke

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Ádám Judit MSc

Dietetikus, Perinatális szaktanácsadó és Okleveles táplálkozástudományi szakember

Dr. Kováts Viktória

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Firneisz Gábor PhD

Belgyógyász-Diabetológus-Gasztroenterológus szakorvos

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Koroly Réka

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Dr. Madár István

Szülész-Nőgyógyász szakorvos

Dr. Nagy Eleonóra

Szülészet-Nőgyógyászat Klinikai orvos

Dr. Bakos Bence PhD

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Major Judit Virág

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. Lehoczki Viktor

Belgyógyász-Endokrinológus szakorvos, Szakmai vezető

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Dr. Varga Tímea PhD

Belgyógyász- Endokrinológus szakorvos, Orvosigazgató
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.