Ádám Judit MSc

Dietetikus, Perinatális szaktanácsadó és Okleveles táplálkozástudományi szakember

Bemutatkozás

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi és perinatális szaktanácsadó, a PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ dietetikai szakmai csapatának állandó szakértője. Dietetikusként szemléletében az empátia és a bizonyítékon alapuló egészségügyi ellátás ötvöződik. Konzultációi során elsődleges célja, egy kölcsönös bizalomra épülő kapcsolódásban, célirányos és szakmailag alátámasztott, egyénre alakított megoldások átadása pácienseink részére. Kiemelten fontosnak tartja a prevenciót, hiszen számos egészségügyi probléma megelőzhető tudatos, ugyanakkor változatos táplálkozással és kiegyensúlyozott életmóddal. Mindazon fennálló egészségügyi panaszok esetén, ahol a szakorvosi gondozási folyamatot táplálkozás terápiával, életmódváltással is szükséges kiegészíteni, konzultációit szoros együttműködésben végzi klinikánk szakorvosaival és közösen nyújtanak segítséget a gyógyulásban, valamint a megfelelő életmód kialakításában. Dietetikai konzultációin tudományosan megalapozott információk és korszerű szemlélet alapján, minden esetben páciensek egyedi igényeit és egészségügyi állapotukat figyelembe véve készíti el a számukra optimális, hosszú távon is eredményes étrendi- és életmódi javaslatokat.

Mivel fordulhatsz hozzá?

InBody testösszetétel mérés

Az InBody a ma létező egyik legkorszerűbb berendezés, amely klinikai pontossággal elemzi a test összetételét. A gép által nyújtott információk jóval széleskörűbb lehetőséget biztosítanak a dietetikai konzultációk során az átfogóbb állapotfelmérésben és a célirányos terápiák kialakításában.

Gluténmentes diéta összeállítása

A gluténérzékenység egyre gyakrabban diagnosztizált felszívódási zavarral járó autoimmun betegség. Panaszok esetében kiemelten fontos az elváltozást időben felismerni és a gluténmentes diétát mihamarabb beállítani. A megfelelően beállított gluténmentes étrenddel tünetmentesség érhető el.

Fogyás és kívánt testsúly elérésére és megtartására irányuló étrend összeállítása

Az egészség fenntartásának és a fogyás elérésének leghatékonyabb módszere minden esetben az életmódváltás, amely az egészségtudatos emberek csodafegyvere. A kampány diéták helyett a megfelelő életmódváltás tud hosszú távon is tartós fogyást és egészséges életet eredményezni, amely kezdeti lépéseihez célszerű dietetikus segítségét kérni.

Várandósság ideje alatt javasolt optimális étrend összeállítása

A várandósság ideje alatt is kiemelten fontos odafigyelni az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra a kismama és a magzat egészségének érdekében.A nem megfelelő étkezés, vagy túlsúly megnövelheti a terhességi cukorbetegség, magas vérnyomás, toxémia, húgyúti fertőzések valamint szülési komplikációk kockázatát.

Várandósság alatt jelentkező cukorbetegség vagy ismert magas cukorbetegség kockázat esetén szükséges szénhidrát-diéta összeállítása

A várandósság alatt jelentkező cukorbetegség, vagy ismert magas cukorbetegség kockázat esetén szükséges célirányosan összeállított szénhidrát-diéta oktatást, mindazoknak a kismamáknak ajánljuk, akiknek kezelőorvosa szénhidrát-diéta követését javasolta a várandósság ideje alatt.

Cukorbetegség, Inzulinrezisztencia diéta összeállítása

Az IR diéta az inzulinrezisztencia és egyéb cukorbetegség állapotok kezelése során alkalmazott, az életmódba hosszú távon is beillesztendő szénhidrát diétát jelenti. Az étrend kialakítása és megtanítása minden esetben szakképzett dietetikus feladata.

A gluténmentes- és az inzulinrezisztens diéta együttes összeállítása

Az inzulinrezisztens étrend alapja a magas rostbevitel. Jellemzően a hagyományos gluténmentes ételek, élelmiszerek alacsony rost tartalmúak és gyors felszívódásúak, így kifejezetten fontos fennálló inzulinrezisztencia mellett, a megfelelő gluténmentes étrend kialakítása.

Általános dietetikai konzultáció

A táplálkozás adott igényekhez történő alakítása, gyakorlati alkalmazásának megtanítása és hosszú távú hatékonysága nagymértékben függ a szakorvos-dietetikus-páciens együttműködésének képességétől. Az életmódváltás sikerének elsődleges záloga a megfelelően előkészített közös munka.

Online videó konzultáció, írásos távkonzultáció

Az online video konzultációs rendszer valamint az írásos távkonzultáció olyan kommunikációs felület, ahol a páciensellátás, a személyes megjelenés nélkül is biztonsággal megvalósulhat.

Rendelési időpontok

Ádám Judit MSc

Dietetikus, Perinatális szaktanácsadó és Okleveles táplálkozástudományi szakember

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.