Általános dietetikai konzultáció

Az étkezés rendszeressége, a bevitt étel mennyisége és minősége alapvető jelentőségű azok számára akiknek kezelőorvosuk dietetikai támogatást írt elő, illetve akiknek testi egészségük hosszú távú támogatása és megóvása prioritásként szerepel. A táplálkozás életszerű, adott igényekhez történő alakítása, gyakorlati alkalmazásának megtanítása és hosszú távú hatékonysága nagymértékben függ a szakorvos-dietetikus-páciens közös együttműködésétől. A hosszú távú életmódváltás sikerének záloga a megfelelően előkészített közös munka, ezért dietetikusaink már az első konzultációt megelőzően elindítják a folyamatot. Intézményünkben protokoll szerint meghatározott betegút mentén jellemzően először a szakorvossal találkozik a páciens, ezt követően kezdődhet el a dietetikussal a közös munka. Pácienseinkkel történő együttműködés hatékonyságának növelésére a kezelőorvos és a dietetikus között folyamatos konzultáció zajlik, egymás munkájának kiegészítésével együtt nyújtanak segítséget a gyógyulásban.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Ádám Judit MSc

Dietetikus, Perinatális szaktanácsadó és Okleveles táplálkozástudományi szakember

Koroly Réka

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.