Koroly Réka

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Bemutatkozás

A Medicare V23 Magánklinika – PeriodX Endokrinológiai és Nőgyógyászati Központ vezető dietetikusa. A szakmai team állandó és elhivatott tagjaként kezdetektől fogva támogatja klinikánk szakorvosait a teljes körű és hosszú távon is eredményes, magas színvonalú páciens gondozásban.

A dietetikusi munka során kiemelt jelentőségű a szakmák együttműködése, amely mentén az orvosaink és a dietetikus között folyamatos konzultáció zajlik pácienseink gyógyulásával kapcsolatban. A szakértő dietetikai támogatás a páciensekkel folytatott közös munka, rövid- és hosszútávon is kiemelkedő szerepet játszik életmódváltásuk kialakításában, egészségük hosszú távú megőrzésében. A megfelelően összeállított étrend és a hasznos gyakorlati tanácsok komoly segítséget jelenthetnek abban az élethelyzetben, amikor hirtelen minden változik. A folyamat mindenkinél személyes, így ennek megfelelő kialakításához elengedhetetlen páciens saját lehetőségeinek, alkati képességeinek megfelelő ismerete, amelyben a dietetikusnak elvitathatatlan szerepe van. Dietetikai konzultációinak célja egy olyan tudásanyag átadása, amely a finom és élvezhető étrend kialakítása mellett szerethetővé teszi ezt a kezdetben talán túl bonyolultnak tűnő és kompromisszumokkal járó életformát.

Mivel fordulhatsz hozzá?

InBody testösszetétel mérés

Az InBody a ma létező egyik legkorszerűbb berendezés, amely klinikai pontossággal elemzi a test összetételét. A gép által nyújtott információk jóval széleskörűbb lehetőséget biztosítanak a dietetikai konzultációk során az átfogóbb állapotfelmérésben és a célirányos terápiák kialakításában.

Gluténmentes diéta összeállítása

A gluténérzékenység egyre gyakrabban diagnosztizált felszívódási zavarral járó autoimmun betegség. Panaszok esetében kiemelten fontos az elváltozást időben felismerni és a gluténmentes diétát mihamarabb beállítani. A megfelelően beállított gluténmentes étrenddel tünetmentesség érhető el.

Fogyás és kívánt testsúly elérésére és megtartására irányuló étrend összeállítása

Az egészség fenntartásának és a fogyás elérésének leghatékonyabb módszere minden esetben az életmódváltás, amely az egészségtudatos emberek csodafegyvere. A kampány diéták helyett a megfelelő életmódváltás tud hosszú távon is tartós fogyást és egészséges életet eredményezni, amely kezdeti lépéseihez célszerű dietetikus segítségét kérni.

Várandósság ideje alatt javasolt optimális étrend összeállítása

A várandósság ideje alatt is kiemelten fontos odafigyelni az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra a kismama és a magzat egészségének érdekében.A nem megfelelő étkezés, vagy túlsúly megnövelheti a terhességi cukorbetegség, magas vérnyomás, toxémia, húgyúti fertőzések valamint szülési komplikációk kockázatát.

Várandósság alatt jelentkező cukorbetegség vagy ismert magas cukorbetegség kockázat esetén szükséges szénhidrát-diéta összeállítása

A várandósság alatt jelentkező cukorbetegség, vagy ismert magas cukorbetegség kockázat esetén szükséges célirányosan összeállított szénhidrát-diéta oktatást, mindazoknak a kismamáknak ajánljuk, akiknek kezelőorvosa szénhidrát-diéta követését javasolta a várandósság ideje alatt.

Cukorbetegség, Inzulinrezisztencia diéta összeállítása

Az IR diéta az inzulinrezisztencia és egyéb cukorbetegség állapotok kezelése során alkalmazott, az életmódba hosszú távon is beillesztendő szénhidrát diétát jelenti. Az étrend kialakítása és megtanítása minden esetben szakképzett dietetikus feladata.

A gluténmentes- és az inzulinrezisztens diéta együttes összeállítása

Az inzulinrezisztens étrend alapja a magas rostbevitel. Jellemzően a hagyományos gluténmentes ételek, élelmiszerek alacsony rost tartalmúak és gyors felszívódásúak, így kifejezetten fontos fennálló inzulinrezisztencia mellett, a megfelelő gluténmentes étrend kialakítása.

Általános dietetikai konzultáció

A táplálkozás adott igényekhez történő alakítása, gyakorlati alkalmazásának megtanítása és hosszú távú hatékonysága nagymértékben függ a szakorvos-dietetikus-páciens együttműködésének képességétől. Az életmódváltás sikerének elsődleges záloga a megfelelően előkészített közös munka.

Online videó konzultáció, írásos távkonzultáció

Az online video konzultációs rendszer valamint az írásos távkonzultáció olyan kommunikációs felület, ahol a páciensellátás, a személyes megjelenés nélkül is biztonsággal megvalósulhat.

Rendelési időpontok

Koroly Réka

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.