InBody testösszetétel mérés

A dietetikai oktatás meghatározó része a hatékony gyógyulásnak, a szakorvossal történő közös munkának. Fontosnak tartjuk, hogy minél pontosabb képet kapjunk pácienseink aktuális állapotáról, mert így tudjuk leginkább elérni azokat a célokat, amelyeket pácienseinkkel együtt közösen határozunk meg a gyógyulás érdekében és amelyek hosszútávon is támogatják ezt a folyamatot. Az InBody testösszetétel mérés minden dietetikai konzultációnk alapvető részeként segít a lehető legteljesebb módon követni pácienseink gyógyulását a gondozási folyamat során.

Az InBody a ma létező egyik legkorszerűbb berendezés, amely klinikai pontossággal elemzi a test összetételét. Azonnali és átfogó képet nyújt a szervezet testzsír, testvíz megoszlásáról, a csontok ásványi anyag tartalmáról, továbbá a testet felépítő izmok mennyiségéről és azok testzsírhoz viszonyított arányáról: a túlsúly / elhízás vagy éppen az alultápláltság mértékéről.

Önmagában csak a testsúly és a BMI index meghatározása jellemzően egy szűkebb képet ad a páciens állapotáról, így az InBody gép segítségével nyert információk egy jóval széleskörűbb lehetőséget biztosítanak a dietetikai konzultációk során az átfogóbb állapotfelmérésben, valamint a célirányos, egyénre alakított terápiák kialakításában.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Ádám Judit MSc

Dietetikus, Perinatális szaktanácsadó és Okleveles táplálkozástudományi szakember

Koroly Réka

Dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.