Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

Újszülött-, csecsemő-, és gyermekkorban is számos bőrgyógyászati problémával szembesülhetnek a szülők, amelyek kezelése sok türelmet, megoldása pedig speciális gyermek bőrgyógyászati tapasztalatot igényel. A bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől, kezelésüknél a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat. Mindezeket figyelembe véve szülőként is megnyugtató és elvárható biztonságérzetet ad, ha gyermekeink olyan szakemberek támogatásával gyógyulhatnak, akik rendelkeznek megfelelő gyermekgyógyászati tapasztalattal. Vizsgálataink során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kisgyermekek számára mindig célirányosan a lehető legkisebb kellemetlenséggel járó megoldást válasszuk, amelyhez rendelőnkben minden lehetőség adott. A Dermatrend Klinika szakorvosai, hosszú évek gyermek bőrgyógyászati tapasztalatával nyújtanak professzionális támogatást a kisgyermekek bőrgyógyászati kórképeinek szakértő vizsgálatában és kezelésében.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Molnár Katalin PhD

Bőrgyógyász-Kozmetológus, Allergológus, Gyermekbőrgyógyász szakorvos

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.