Thesera L-lift és H-hydra kezelések

A Thesera L. Lifting kezelés egy egyedülálló, non-invazív stimuláló és lifting kezelés bőrbe olvadó felszívódó szálakkal. Ez egy teljesen új technológia, amely során a hámlasztással előkezelt bőrbe PDO szálakat juttatunk tű- és fájdalommentesen. A szálakat speciális szérumban feloldjuk, majd a bőrre kenjük. Aktiváló maszkkal és további feszesítő, hidratáló, kollagén termelődést serkentő kozmetikumokkal segítjük a beépülést. A folyékony halmazállapotúvá vált szálak a bőrbe olvadnak, felszívódnak, majd a bőrben ismét szilárd halmazállapotot vesznek fel és kifejtik stimuláló és lifting hatásukat. A kezelést klinikánkon kúra szerűen végezzük, 2 hetente. Egy kúra időtartama összesen 2-4 alkalom, alkalmanként 1,5 órás kezeléssel. A kozmetikai kezelés kiegészítéseként a THESERA H. Hidratáló kezelését ajánljuk egy-egy kúra után beépíteni a protokollba, fokozva a bőr nedvességmegtartó képességét.

Melyek a kezelés előnyei?

  • biztonságos, kozmetikusok által végezhető
  • nincsenek mellékhatásai
  • tű-és fájdalommentes kényeztető kezelés
  • látványos eredmény már az első kezelés után
  • hetekig tartós eredmény kúraszerű használat esetén

Kiknek ajánljuk a kezelést?

  • prevenciós jelleggel 30 éves kortól
  • mindazoknak, akik orvosi beavatkozás nélkül szeretnék felfrissíteni a bőrüke
  • mindazoknak, akik látványos bőrfiatalításra vágynak karakterváltozás nélkül

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Ágoston Melinda

Kozmetikus, Sminkmester

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.