Orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezelések az egységesebb bőrképért.

Instagram_icon.png

A különböző erősségű és hatóanyagú savakkal végzett hámlasztás a bőr fiatalításának és feszesítésének közkedvelt orvos-esztétikai módszere. A téli időszak talán egyik legnépszerűbb kezeléstípusa, amely ebben az időszakban még biztonsággal elvégezhető. A kezelés mindazok számára ajánlott, akik szeretnék bőrüket megfiatalítani vagy egységesebb bőrképre vágynak.

Mitől olyan hatékonyak az orvosi közép- és mélyhámlasztó kezeléseink?

A TCA hámlasztás, egy triklórecetsavval végzett közepesen mély hámlasztás. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazható a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására. A TCA kezelés az elhalt bőrsejtek eltávolításával és a kollagén termelés serkentésével segíti a bőr megújulását. Az eltávolított bőrréteg helyén megújult, üde bőrfelület keletkezik. Az kezeléssel nagyon szépen csökkenthetőek a különböző bőrhibák, látványos bőr minőségjavulás, feszesebb, rugalmasabb bőr érhető el csupán néhány napos felépülési idővel.

Mire figyeljünk a kezelés után?

Az orvosi közép-, és mélyhámlasztó kezeléseknél kiemelten fontos, hogy az optimális és legjobb eredmények érdekében a hámlasztást képzett és tapasztalt bőrgyógyász végezze, aki segít a kezelést követő bőrápolási rutin kialakításában is. A triklórecetsavas hámlasztás után átmeneti bőrpír, hámlás és érzékenység jelentkezhet. A kezelés utáni napokban a bőr érzékennyé válhat a napfényre, ezért a mindennapos magas faktorszámú fényvédelem kiemelten fontos a kezelések után is.

Hámlasztás

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.