Peeling, hámlasztás (Easy Droxy kezelés, Pixel peeling, gyümölcssavas hámlasztás)

A kémiai hámlasztások széles körben használhatóak a bőrfelszín illetve a mélyebb bőrrétegek megújítására is. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazhatóak a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására. Már a felületesen ható, a felhámot megújító gyümölcssavas hámlasztások is egységesebb, hidratáltabb bőrfelszínt eredményeznek felépülési idő nélkül. A középmély hámlasztások során a kötőszöveti réteg megújulásával látványos bőr minőségjavulás, feszesebb, rugalmasabb bőr érhető el, néhány napos felépülési idővel. A kezelések az őszi-téli időszakban kivitelezhetőek biztonságosan. Mind a felületes, mind a középmély hámlasztások esetén 4-5 alkalmas kezelés ajánlott a tartós és látványos eredmény eléréséhez.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.