Pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs kezelése részletfizetéssel

Ajánlat érvényes

2024. 12. 31.

Pajzsmirigy göb Diagnosztikai és Kezelési Központunkban, Magyarországon elsőként a magánegészségügyben végezzük a pajzsmirigy göbök lézeres thermoablációs kezelését, amely a jóindulatú pajzsmirigy göbök jelenlegi legkorszerűbb, legprecízebb, magas hatékonyságú műtét nélküli kezelési megoldása.

Az eljárás minimális kellemetlenséggel jár, amely nem igényel hosszabb gyógyulási időt. A beavatkozás a számítógépes tervezéssel együtt hozzávetőlegesen egy órát vesz igénybe. A lézeres thermoablációs módszerrel a nem rosszindulatú, de méretéből adódóan panaszt okozó göbök, műtétet nem igénylő kezelését végezzük kíméletes és hatékony módon.

lézeres thermoablációs kezelés
Pajzsmirigy göb lézeres thermoablációs kezelése a ThyroCare Központban

A beavatkozás során egy speciális tűt szúrunk a panaszt okozó göbbe, amely ezután lézernyalábot továbbít a göb szövetéhez. A lézernyaláb felmelegíti a göböt, ezáltal sejtpusztulás és a göb méretének jelentős csökkenése következik be.

A beavatkozás tervezett időtartama 30-60 perc, amelyet legalább 2 órás megfigyelés követ. A kezelés előtt és közvetlenül azt követően ultrahang felvételt készítünk a kezelt területről, amely alapján jól megbecsülhetővé válik a kezelés várható hatása.

Érdekel az ajánlat

Az alábbi űrlap kitöltését követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Részletfizetési lehetőségek

A Medicare-nél arra törekszünk, hogy a szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek, ezért vezettük be alábbi kamatmentes részletfizetési megoldásunkat.

  • 50% önerő
  • 200.000 Ft feletti kezelési összeg esetén vehető igénybe
  • Kamatmentes
  • A futamidő és a havi törlesztés összege az igénybe vett szolgáltatás összegének függvényében változik
  • Igénylési idő: 7 perc
  • Bírálati idő: 1 perc
Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.