A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy – mentessé! – 1. rész

Sorozatunk 1. részében az egyik kedves páciensünk elmeséli hogyan kezdődött minden, miért mondott nemet a pajzsmirigy műtétre és milyen utat járt be mire rátalált a ThyroCare Központra és lézeres kezelésre.

“Körülbelül 10 éve fedeztem fel, hogy a pajzsmirigyem megnagyobbodott. Nagyon sokáig semmilyen tünetem nem volt, így nem is nagyon foglalkoztam vele. Eleinte csak akkor éreztem kellemetlennek, amikor megfáztam vagy volt valamilyen felső légúti megbetegedésem. Második szülésemet követően jött el az a pont, amikor egyre jobban kezdett zavarni, éreztem, hogy valami nyom, tapinthatóvá vált egy kitüremkedés a nyakamon.

Korábbi anatómiai tanulmányaimnak köszönhetően sikerült behatárolni, hogy valószínűleg a pajzsmirigyemmel van probléma, így ebbe az irányba indultam el. Egy teljes körű pajzsmirigy kivizsgálás alkalmával egyértelművé vált, hogy pajzsmirigy göböm van, nem is kicsi.

Az ultrahang képen látszott, hogy kezdi nyomni a légcsövemet, habár ennek semmilyen tünetét nem éreztem. A szakorvosok egyből műtétet javasoltak a göb mérete és az elhelyezkedése miatt. Én ezt nem akartam elfogadni, nem szerettem volna gyógyszert szedni életem végéig.

Feltettem magamnak a kérdést, hogy létezik-e más megoldás. Jobban mondva először magamnak, majd a Google-nek. Az internet segítségével találtam rá a lézeres thermoablációs kezelésre. Minél többet kutakodtam és olvastam a témában annál szimpatikusabb lett a Dr. Lehoczki Viktor által képviselt szemlélet és a kezelés előnyei a hagyományos eljárásokkal szemben.

Így kezdődött az én történetem és izgatottan várom, hogy folytatódik a ThyroCare Központban.”

lézeres kezelés

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.