A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! – 5. rész

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 5. részéből kiderül, hogy az általunk már sokat hangoztatott lézeres kezelés előnyei hogyan hatnak egy húsvér páciens mindennapjaira.

“A lézeres beavatkozásom előtt részletes tájékoztatást kaptam Dr. Lehoczki Viktortól, hogy milyen előnyei vannak a kezelésnek a hagyományos műtéti, illetve más thermoablációs eljárásokkal szemben. Így a lézeres abláció napján tudtam, hogy mire számíthatok és felkészülten érkeztem a ThyroCare Központba.

Maga a kezelés nagyon gyorsan lezajlott, alig egy órát vett igénybe. Ami nagyon szimpatikus volt már a konzultáció során is, hogy a lézeres beavatkozás nem igényel sem altatást, sem bódítást. Korábban mindkettőhöz volt szerencsém, sajnos az én szervezetem nem reagál túl jól ezekre a módszerekre. A lézeres eljárás alatt a doktor úr egy szoftver segítségével megtervezte a kezelés teljes menetét, ami számomra nagyon megnyugtató volt, mert így sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam, tudva azt, hogy csak a ténylegesen szükséges részbe fog behatolni a lézernyaláb. Én is, mint szerintem mindenki más tartottam a beavatkozás alatt és után jelentkező fájdalom erősségétől. Így utólag visszagondolva inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas.

Olvastam, hogy más kezeléseknél kialakulhat pajzsmirigy alulműködés, ami maga után vonhat gyógyszeres terápiát is. Na, én ezt semmiképp sem szerettem volna, de szerencsére ez a veszély nem fenyegetett a lézer esetében. A kezelést követően az első mondatom az volt, hogy látni akarom a nyakam, kíváncsi voltam milyen nyomot hagyott maga után a tű. A tükörbe belenézve meglepődve tapasztaltam, hogy egy kis piros folt volt a nyakamon, se több, se kevesebb.

Korábban már volt más típusú műtétem, így tudom milyen több napig ágyban feküdni. Ezt semmiképp sem szerettem volna újra átélni. Óriási előny szerintem, hogy a kezelés után saját lábamon távozhatok és ott folytathatom a hétköznapjaimat, ahol abbahagytam.

Ez az én történetem a ThyroCare Központban!”

lézeres kezelés előny

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.