A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé! – 7. rész

„A páciensek panaszmentessé szeretnének válni, nem pajzsmirigy-mentessé!” sorozatunk 7. részében egy olyan pácienssel beszélgetünk, aki már korábban megosztotta a tapasztalatait a pajzsmirigy ciszta kezelésére irányuló alkoholos beavatkozásról. Most, a 3 hónapos kontroll időpontjára érkezett Dr. Lehoczki Viktorhoz, ahol fényderült az igazságra, vagyis, hogy mennyit csökkent a ciszta.

„Azért valljuk be én elég nagy cisztával érkeztem a ThyroCare Központba, azzal a céllal, hogy műtét helyett találjak egy sokkal kíméletesebb megoldást. Értékelve az elmúlt három hónapot ez sikerült is.

Miután a doktorúr megkezelte a pajzsmirigy cisztámat alkohollal, szinte ugyanúgy távoztam, mint ahogy jöttem. Semmi kellemetlenséget nem éreztem utána, nyakamat sem kellett beragasztani. Emiatt kicsit izgultam, hogy mennyire lesz hatásos az alkoholos kezelés. Pár nap elteltével, azonban látványos változást tapasztaltam.

pajzsmirigy ciszta alkoholos kezelése
A pajzsmirigy ultrahang fontos részét képezi a kontroll vizsgálatnak

Ahogy korábban is említettem a ciszta nagy mérete miatt dudor volt a nyakam, de ez az alkoholos kezelést követően látványosan lecsökkent. Szóval ennél a pontnál már biztos voltam benne, hogy sikeres volt. Így a kontrollra érkezve, már csak az érdekelt, hogy mennyi az annyi, vagyis mekkora ciszta.

A kontroll vizsgálaton Lehoczki Viktor doktorúr elvégezte a pajzsmirigy ultrahangot és mondta, hogy nagyon jól sikerült a kezelés, mivel több, mint a felére csökkent a ciszta mérete. Számomra ez egy igazi sikertörténet, ahol megmentettem a pajzsmirigyemet.

Ez az én történetem folytatása a ThyroCare Központban!”

pajzsmirigy ciszta alkoholos kezelés

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

További hírek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.