Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Dr. Fazekas László bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, a Dermatrend Klinika bőrgyógyászati és orvos-esztétikai szakértője. Széleskörű szakmai tapasztalatait hazai és nemzetközi továbbképzéseken, bőrgyógyászati kongresszusokon bővíti rendszeresen, amelyek a legújabb kutatások mellett betekintést engednek az innovatív esztétikai eljárások világába is. A sikeres esztétikai kezelés alapja a szakértő bőrgyógyászati tapasztalat, ötvözve a páciens egyéni anatómiai sajátosságaival és bőrállapotának megfelelő ismeretével. Mindezek figyelembevételével választhatóak ki a legnagyobb biztonsággal mindazon célirányos eljárások, amelyek hosszútávon is esztétikus, fiatalos eredményt biztosítanak, valamint támogatják az egységes harmonikus összekép megteremtését. A bőr állapotának javítása és igényes fenntartása, találkozva a páciens egyéni preferenciáival, csakis hosszú távú tudatos tervezéssel és szakértő hozzáállással érhető el.

Az orvos-esztétikai kezeléseken túl, kiemelt érdeklődéssel fordul felnőtt- és a gyermekbőrgyógyászat felé. Hangsúlyos szakmai fókusszal a rendszeres bőrgyógyászati anyajegyszűrés fontosságára, szükség esetén az anyajegyek szakszerű sebészi eltávolítására és szövettani vizsgálatára. Rendelésein elérhető legújabb orvos-esztétikai technikák mellett, a bőrgyógyászati vizsgálatok széles spektrumával várja a hozzá forduló pácienseit.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Mezoterápiás kezelések

A mezoterápiás kezeléseink széleskörűen alkalmazható esztétikai eljárások: elsősorban regeneráló, hidratáló, pigmentfolt-halványító hatásuk miatt, de hatékonyan veszik fel a harcot a striákkal és a lokalizált zsírtöbblettel is.

Peeling, hámlasztás (Easy Droxy kezelés, Pixel peeling, gyümölcssavas hámlasztás)

A kémiai hámlasztások széles körben használhatóak a bőrfelszín illetve a mélyebb bőrrétegek megújítására. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazhatóak a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására.

IPL kezelések

Az IPL kezelés számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. A rejuvenációs hatáson túl célzottan kezelhetőek az értágulatok, a pigmentfoltok, valamint nagyon jó hatásfokkal használható a rosacea kezelésében is.

Hialuronsavas arcformázás és archarmonizáció

A hialuronsavas kezelés egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárás a ráncok elleni küzdelemben és volumenpótlásban. A kezeléssel az arc teljes harmonizációjában látványos eredmények érhetőek el, visszaállítva az idővel volumenéből veszített arcbőr természetes vonalait.

PRP Drakula kezelés

A PRP Drakula kezelés egyike a legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

Beauty booster kezelések

Skinbooster kezeléseink egyik nagy előnye, hogy az eljárással célzottan a bőr középső rétegébe injektáljuk a hialuronsavat, így az lényegében belülről hidratálja a bőrt, a kötőszövetek víztartalmának egyensúlya pedig helyreáll. A kezelés eredménye egy hidratált, telt, felfrissült bőr.

Lézeres bőrmegújító kezelések

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. A lézeres kezelés a bőr mélyebb rétegére gyakorolt fotokémiai és hőhatás által serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, fokozza a kollagén termelést, ezáltal a bőrfelszín teljes megújulását segíti elő.

Ajak fiatalítás, ajakharmonizáció

Ajakharmonizációs kezeléseink során a legfőbb cél az arccal leginkább harmonizáló ajkak kialakítása. A kontúrok lágy finomhangolásával az ajkak természetes módon válnak hangsúlyosabbá miközben az eredeti vonásokat is megőrizzük.

Biorestrukturáló arckezelések (Nucleofill)

A Nucleofill célzottan a bőr megújítására kifejlesztett innovatív anti-aging kezelés. Antioxidáns, hidratáló és lifting hatásának köszönhetően három fronton veszi a harcot az öregedéssel szemben.

COG fogazott szálas arcemelés

A COG szálas arckezelés a facelift műtét minimálisan invazív orvos-esztétikai alternatívája. A különböző erősségű szálas arckontúrozással műtét nélkül, hosszú időre nyeri vissza feszességét a bőr anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának.

FTC finomszálas arckontúrozás (felszívódó bioszálakkal)

A finomszálas kontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján. Hatékony műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amelynek köszönhetően a bőr hosszú időre visszanyeri feszességét, az arc megtartja üdébb látványát az eredeti vonások megőrzésével.

Botulinum toxin kezelések

A botox kezelés az egyik leggyakrabban végzett és az egyik leglátványosabb fiatalító esztétikai beavatkozás, hiszen hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt, elmélyült ráncok eltüntetésében.

Vivace mikrotűs radiofrekvenciás kezelés

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Hatására a bőr szerkezete feszesebbé válik, a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. Összességében egységesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.

Hialuronsavas bioremodelláló kezelések (Profhilo és RRS HA Long Lasting)

Hialuronsavas bioremodelláló kezeléseink a bőr feszesítését, tartós hidratálását célozzák meg. A magas hialuronsav koncentrációnak köszönhetően a természetes vonások megtartása mellett a bőr struktúrája javul, az arckontúrok pedig újra formálódnak.

Kollagén indukciós kezelések

A mikrotűs kollagén-indukciós kezelések (Vivace, Dermaroller) a sejtek kollagéntermelésének beindítását célozzák meg. A kezelés során használt apró tűk mikorsérüléseket okoznak a bőrön, amely serkenti annak öngyógyulási folyamatait, fokozva ezzel a kollagéntermelést.

Pattanásos, aknés bőr hátterének vizsgálata és kezelése

Az akne tünetei leggyakrabban az arcon, háton, vállon és a dekoltázs területén láthatóak, amelyek sok esetben esztétikailag is zavaró hegek hátrahagyásával gyógyulnak. Klinikánkon számos bőrgyógyászati és esztétikai kezelés áll a rendelkezésre a tünetek hatékony kezelésre.

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.

Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Eltávolításuk az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.

Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

A kisgyermekkori bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől. Kezelésüknél a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat, amely speciális gyermek bőrgyógyászati tapasztalatot igényel.

Rendelési időpontok

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.