Botulinum toxin kezelések

Az arcizmok ismétlődő cselekvései, az úgy nevezett mimikai izommozgások (hunyorgás, mosolygás, szemöldökráncolás) dinamikus ráncok kialakulásához vezethet azokon a pontokon, ahol a bőr rendszeresen meggyűrődik. A mimikai ráncok leggyakrabban a homlokon, a szájkörnyéken, a szemeknél (szarkalábak) vagy a szemöldökök között, az ún. mérges ránc formájában alakulnak ki. A botox kezelés az egyik leggyakrabban végzett és az egyik leglátványosabb fiatalító esztétikai beavatkozás. A botulinum toxin injekció ideiglenesen gátolja a mimikai ráncok kialakulásáért felelős izmok aktivitását a kezelt régióban, így hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt ráncok eltüntetésében. A kezelés célzottan a mimikai területeken alkalmazva már pár apró szúrással is látványosan fiatalítja a bőrt és kisimítja az elmélyült redőket. A botox injekció hatékony alkalmazható a hónalj, a talpak, a tenyér vagy a fejbőr területein tapasztalt kellemetlen verejtékezés megszüntetésének kezelésében is.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.