IPL kezelések

Az IPL (intense pulsed light) kezelés egy széles spektrumú fénykezelés, mellyel számos bőrprobléma kezelhető. A nagy energiájú fény hatását rendkívül rövid villanásokban fejti ki. Az egyéni beállítástól függően a bőrfelszín különböző rétegeibe képes bejutni, a kezelt területeken pedig célzott hőmérséklet emelkedést hoz létre. A beavatkozások során szűrőkkel szabályozhatjuk, hogy mely hullámhossz tartomány jusson be a bőrbe. A kezelés a bőr irharétegének mélyebb rétegeibe hatolva stimulálja és megújítja a kollagén- és elasztin rostokat, fokozza azok újraképződését. A rejuvenációs hatáson túl célzottan kezelhetőek az értágulatok és pigmentfoltok is. A kipirulással, értágulatokkal járó rosacea kezelésében nagyon jó hatásfokkal használható. A kezelések az őszi-téli időszakban kivitelezhetőek biztonságosan. A látványos javulás eléréséhez 4-5 kezelésre van szükség.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.