PRP Drakula kezelés

A PRP Drakula kezelés egyike a legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe. A vérlemezkék számos növekedési faktort tartalmaznak, amelyek a szöveti regeneráció beindítását, őssejt stimulációt eredményeznek, továbbá számos olyan fehérjével is rendelkeznek, amelyek a regeneratív folyamatokat tovább erősítik. A fentiek hatására a bőrben beindított regeneratív folyamatok eredményeként a bőr simábbá, ragyogóbbá, feszesebbé válik, a finom ráncok pedig kisimulnak. A kezelés tökéletesen alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs, a kézfejek bőrének fiatalítására, de hormonális típusú hajritkulás esetén is eredményesen alkalmazható. A beavatkozás jól kombinálható frakcionált lézeres, mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel. A kezelés minden korosztály számára ajánlott, hiszen az arc karakterének megváltoztatása nélkül a természetes bőrfiatalítás lehetőségét nyújtja.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.