Hialuronsavas arcformázás és archarmonizáció

Az idő előrehaladtával a bőr feszessége csökken, a bőr megereszkedik, ezáltal az arc formája is változik, veszít volumenéből. Bőrgyógyászként az esztétikai beavatkozások során a kialakult ráncok, megereszkedett területek kialakulásának okát keressük. A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen is megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Vízmegkötő-képessége kimagasló, egyetlen molekula akár saját súlyának ezerszeresét is képes felvenni. A hialuronsavas kezelés éppen ezért egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárás a ráncok elleni küzdelemben, valamint a volumenpótlásban. A kezeléssel az arc teljes harmonizációjában nagyon szép és látványos eredmények érhetőek el, visszaállítva az idővel volumenéből veszített arcbőr korábbi kontúrját és természetes vonalait. A célzottan egyénre alakított hialuronsavas harmonizáció eredményeképpen az arc úgy nyeri vissza korábbi formáját és karakterét, hogy közben természetes marad.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Cséplő Krisztina

Arc-állcsont-szájsebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.