Hialuronsavas bioremodelláló kezelések (Profhilo és RRS HA Long Lasting)

A Profhilo kiemelten magas koncentrációjú hialuronsav, melyet az arc feszesítésére, tartós hidratálására alkalmazunk. Az arc bioesztétikai pontjaiba történő hatóanyag-bevitel során a töltőanyag az injekciós pontokból szétterül. Feszesítő, emelő hatása bár azonnal látható, a végleges hatás fokozatosan alakul ki. Négyféle kollagén és az elasztin fokozatos termelődését indítja be, finoman átalakítva ezzel a megereszkedett szöveteket. A beavatkozás nemcsak az arcon hatásos, de a nyak, a dekoltázs, a kéz és a felkar feszesítésére is kiváló.

Az RRS HA Long Lasting remodelláló és stimuláló kezelés az érettebb bőrnek nyújt tökéletes megoldást. Az arc bármely területén hatékonyan alkalmazható, magas koncentrációjú keresztkötött hialuronsavval természetes aminosavakkal és antioxidánsokkal kombinálva. Kiváló bőrfeszesítő hatással bír. A természetes vonások megtartása mellett javítja a bőr struktúráját és formálja újra az arc kontúrjait.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.