Biorestrukturáló arckezelések (Nucleofill)

A Nucleofill egy célzottan a bőr megújítására és bio-restrukturálására kifejlesztett innovatív anti-aging kezelés. Összetételében egyedülálló, polinukleotid gél, mely sejtszinten fejti ki hatását. Antioxidáns, hidratáló és lifting hatásának köszönhetően három fronton veszi a harcot az öregedéssel szemben. A kezeléssel a bőr hidratáltabbá, feszesebbé válik, jelentős és tartós fiatalító hatás érhető el. Biorevitalizáló hatása révén indirekt módon is segíti a sejtmegújítást, fokozza a kollagéntermelést, antioxidáns hatása pedig véd a káros szabad gyökök ellen. Az anyagot 5 pontos technikával juttatjuk a bőrbe, amely a kezelést követő napokban szépen elterül majd elindítja a sejt stimulációt. A kezelés kiválóan alkalmas a teljes arc, a szem érzékeny bőrének természetes úton történő megújítására. Eredményesen alkalmazzuk kúraszerűen a hajas fejbőrön a hajritkulással járó esetekben is.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.