Beauty booster kezelések

A hialuronsav ma már szinte a legtöbb arcápolási termék összetevőinek listájában szerepel, maga a hatóanyag azonban ebben a formában a bőr mélyebb rétegeibe már nem tud megfelelő hatékonysággal bejutni. Skinbooster kezeléseink egyik nagy előnye, hogy az eljárással célzottan a bőr középső rétegébe injektáljuk a keresztkötött hialuronsavat – amely súlya többszörösének megfelelő vizet is képes megkötni – így az lényegében belülről hidratálja a bőrt, a kötőszövetek víztartalmának egyensúlya pedig helyreáll. A beauty booster kezelések hatása sokrétű: intenzív és hatékony bőrhidratálás belülről, bőrfiatalító hatása révén javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, valamint kisimítja a finom ráncokat. Hatékonyan alkalmazható az arc, a dekoltázs, a nyak, valamint a kézfej bőrének állapot javítására. A kezelés eredménye: hidratált, telt, felfrissült bőr már néhány kezelés után.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Fazekas László

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.