Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Bemutatkozás

Dr. Solymosi Ágnes bőrgyógyász, gyermekbőrgyógyász. A Dermatrend Bőrgyógyászati és Esztétikai Központ megálmodója és szakmai vezetője. Több, mint két évtizedes magas szintű és széles körű bőrgyógyászati, gyermek bőrgyógyászati tapasztalata mellett kiemelt szakmai profizmussal és igényességgel végez bőrgyógyászati esztétikai kezeléseket. Szakmai tudását rendszeresen hazai és nemzetközi bőrgyógyászati kongresszusokon, valamint továbbképzéseken tartja szinten. A legújabb, esztétikában alkalmazott innovatív technikák elsajátítása mellett, rendszeresen tart szakmai előadásokat, továbbképzéseket, gyakorlati workshopokat a szakmai képviselőinek, kiemelt fókusszal a bőrmegújító eljárások – a hialuronsavas technikák és botulinum toxin kezelések témában. Kiemelt érdeklődési területe az arc hialuronsavas kezelése és az arc eredeti vonásainak tökéletesítése, de az esztétikai beavatkozások csaknem teljes spektrumát magas szintű szakmai igényességgel végzi. A láthatatlan kézzel alkotás képviselője, amelynek mentén igyekszik megfelelő összhangot teremteni a páciens igényeivel és sajátos karakterjegyeivel leginkább harmonizáló orvos-esztétikai kezelések változatos palettáján.

Szakmai ars poeticája: Arcunk változása, öregedése egy természetes folyamat, amely folyamatot sokféleképpen lehet lassítani. Az esztétikai beavatkozások során a legfőbb cél a természetes vonások megőrzése, a harmonikus arcvonások visszaállítása, megteremtése.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Mezoterápiás kezelések

A mezoterápiás kezeléseink széleskörűen alkalmazható esztétikai eljárások: elsősorban regeneráló, hidratáló, pigmentfolt-halványító hatásuk miatt, de hatékonyan veszik fel a harcot a striákkal és a lokalizált zsírtöbblettel is.

Peeling, hámlasztás (Easy Droxy kezelés, Pixel peeling, gyümölcssavas hámlasztás)

A kémiai hámlasztások széles körben használhatóak a bőrfelszín illetve a mélyebb bőrrétegek megújítására. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazhatóak a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására.

IPL kezelések

Az IPL kezelés számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. A rejuvenációs hatáson túl célzottan kezelhetőek az értágulatok, a pigmentfoltok, valamint nagyon jó hatásfokkal használható a rosacea kezelésében is.

Hialuronsavas arcformázás és archarmonizáció

A hialuronsavas kezelés egyedülálló hatékonysággal alkalmazott eljárás a ráncok elleni küzdelemben és volumenpótlásban. A kezeléssel az arc teljes harmonizációjában látványos eredmények érhetőek el, visszaállítva az idővel volumenéből veszített arcbőr természetes vonalait.

PRP Drakula kezelés

A PRP Drakula kezelés egyike a legbiztonságosabb, természetes hatású esztétikai kezeléseknek. A beavatkozás során a pácienstől levett vér, vérlemezkében gazdag szeparált részét juttatjuk vissza a bőrbe.

Beauty booster kezelések

Skinbooster kezeléseink egyik nagy előnye, hogy az eljárással célzottan a bőr középső rétegébe injektáljuk a hialuronsavat, így az lényegében belülről hidratálja a bőrt, a kötőszövetek víztartalmának egyensúlya pedig helyreáll. A kezelés eredménye egy hidratált, telt, felfrissült bőr.

Lézeres bőrmegújító kezelések

A frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés az egyik legkorszerűbb műtét nélküli módszer a bőrfiatalításra. A lézeres kezelés a bőr mélyebb rétegére gyakorolt fotokémiai és hőhatás által serkenti a sejtek kicserélődését, regenerációját, fokozza a kollagén termelést, ezáltal a bőrfelszín teljes megújulását segíti elő.

Ajak fiatalítás, ajakharmonizáció

Ajakharmonizációs kezeléseink során a legfőbb cél az arccal leginkább harmonizáló ajkak kialakítása. A kontúrok lágy finomhangolásával az ajkak természetes módon válnak hangsúlyosabbá miközben az eredeti vonásokat is megőrizzük.

Biorestrukturáló arckezelések (Nucleofill)

A Nucleofill célzottan a bőr megújítására kifejlesztett innovatív anti-aging kezelés. Antioxidáns, hidratáló és lifting hatásának köszönhetően három fronton veszi a harcot az öregedéssel szemben.

COG fogazott szálas arcemelés

A COG szálas arckezelés a facelift műtét minimálisan invazív orvos-esztétikai alternatívája. A különböző erősségű szálas arckontúrozással műtét nélkül, hosszú időre nyeri vissza feszességét a bőr anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának.

FTC finomszálas arckontúrozás (felszívódó bioszálakkal)

A finomszálas kontúrozás egy méltán közkedvelt, elegáns beavatkozás az esztétikai kezelések palettáján. Hatékony műtét nélküli bőrfiatalító eljárás, amelynek köszönhetően a bőr hosszú időre visszanyeri feszességét, az arc megtartja üdébb látványát az eredeti vonások megőrzésével.

Botulinum toxin kezelések

A botox kezelés az egyik leggyakrabban végzett és az egyik leglátványosabb fiatalító esztétikai beavatkozás, hiszen hatékonyan veszi fel a harcot a nem kívánt, elmélyült ráncok eltüntetésében.

Vivace mikrotűs radiofrekvenciás kezelés

A VIVACE™ frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés a bőrfiatalítás és -feszesítés innovatív módszere. Hatására a bőr szerkezete feszesebbé válik, a ráncok száma és mélysége jól láthatóan csökken. Összességében egységesebb, fiatalabb bőrfelszínt eredményez.

Hialuronsavas bioremodelláló kezelések (Profhilo és RRS HA Long Lasting)

Hialuronsavas bioremodelláló kezeléseink a bőr feszesítését, tartós hidratálását célozzák meg. A magas hialuronsav koncentrációnak köszönhetően a természetes vonások megtartása mellett a bőr struktúrája javul, az arckontúrok pedig újra formálódnak.

Kollagén indukciós kezelések

A mikrotűs kollagén-indukciós kezelések (Vivace, Dermaroller) a sejtek kollagéntermelésének beindítását célozzák meg. A kezelés során használt apró tűk mikorsérüléseket okoznak a bőrön, amely serkenti annak öngyógyulási folyamatait, fokozva ezzel a kollagéntermelést.

Pattanásos, aknés bőr hátterének vizsgálata és kezelése

Az akne tünetei leggyakrabban az arcon, háton, vállon és a dekoltázs területén láthatóak, amelyek sok esetben esztétikailag is zavaró hegek hátrahagyásával gyógyulnak. Klinikánkon számos bőrgyógyászati és esztétikai kezelés áll a rendelkezésre a tünetek hatékony kezelésre.

Krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör ekcéma atopia) vizsgálata és kezelése

A krónikus bőrbetegségek, mint az atópiás ekcéma és a seborrhoeás dermatitis jelentősen ronthatják az életminőséget. A célirányosan elindított terápia kedvezően hathat a tünetek intenzitására, és a betegség lefolyására, ezáltal a páciens életminősége is jelentősen javul.

Rosacea vizsgálata és kezelése

A rosaeca, krónikus gyulladással, érzékenységgel, értágulatokkal, tartós bőrpír jelenlétével, járó bőrbetegség. Bőrgyógyászaink minden esetben a domináns bőrtüneteket figyelembe véve állítják össze a bőrtípusnak megfelelő célirányos kezelési tervet.

Jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, seborrheás keratosisok) vizsgálata és eltávolítása

A bőrünkön kialakuló bőrnövedékek (pl. fibrómák, hámszemölcsök) olyan jóindulatú hámeredetű képletek, amelyek többnyire csak esztétikai problémát okoznak. Eltávolításuk az optimális esztétikai eredmény érdekében bőrgyógyászati beavatkozással javasolt.

Hónalj, tenyér, talp izzadás kezelése botulinum toxinnal

A botox injekció nemcsak az arckezelésekben használatos esztétikai beavatkozás. A botulinum toxin kezelés eredményesen alkalmazható a fokozott izzadás kezelésében is.

Dermatoszkópos anyajegyszűrés

A melanoma kifejlődhet már meglévő anyajegyből, vagy akár újonnan, ép bőrön is. A megelőzésben az anyajegyek folyamatos önvizsgálata mellett, elengedhetetlen a bőrgyógyász szakorvosi vizsgálat.

Gyermekbőrgyógyászati kórképek vizsgálata és kezelése

A kisgyermekkori bőrtünetek sok esetben eltérnek a felnőttkori megjelenéstől. Kezelésüknél a hatóanyagok megválasztása tekintetében is figyelembe kell venni a gyermekkori sajátosságokat, amely speciális gyermek bőrgyógyászati tapasztalatot igényel.

Rendelési időpontok

Dr. Solymosi Ágnes

Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos, Szakmai vezető

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.