Dr. Jancsó Máté

Plasztikai sebész szakorvos

Medicare

Mivel fordulhatsz hozzá?

Pajzsmirigy betegségek vizsgálata és kezelése

Pajzsmirigy Centrumunk a pajzsmirigy betegségek teljes körű diagnosztikájára és kezelésére specializálódott intézmény. Magasan képzett szakorvosaink hazai és nemzetközi szinten is elkötelezettek a pajzsmirigy betegségek legújabb terápiás és diagnosztikai módszereinek alkalmazásában.

ABPM 24 órás vérnyomás mérés

Az ABPM készülék segítségével történő 24 órás vérnyomás mérés, a magas vérnyomás betegséggel diagnosztizált páciensek számára nyújt diagnosztikai segítséget, vagy a gyógyszeres kezelés beállítása mentén alapvető támogatást.

Ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat HyCoSy

A spontán létrejövő várandósság egyik alapfeltétele a legalább egy, átjárható, egészséges petevezeték. A meddőségi okok hátterének kivizsgálásakor a petevezetékek átjárhatóságának vizsgálata az egyik legfontosabb és alapvető vizsgálat.

Laborvizsgálatok

Magánlaborunkban, gyorsan, várakozás nélkül, a nap bármely szakában elvégezzük a szükséges mintavételeket. A vérvételi-, és laborvizsgálati eredményeket, akár már 1 munkanapon belül megküldjük elektronikusan.

Mezoterápiás kezelések

A mezoterápiás kezeléseink széleskörűen alkalmazható esztétikai eljárások: elsősorban regeneráló, hidratáló, pigmentfolt-halványító hatásuk miatt, de hatékonyan veszik fel a harcot a striákkal és a lokalizált zsírtöbblettel is.

Peeling, hámlasztás (Easy Droxy kezelés, Pixel peeling, gyümölcssavas hámlasztás)

A kémiai hámlasztások széles körben használhatóak a bőrfelszín illetve a mélyebb bőrrétegek megújítására. Szinte minden korosztálynál eredményesen alkalmazhatóak a pigmentfoltok, a bőrfelszín egyenetlenségei, a pattanások utáni hegek javítására.

IPL kezelések

Az IPL kezelés számos bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. A rejuvenációs hatáson túl célzottan kezelhetőek az értágulatok, a pigmentfoltok, valamint nagyon jó hatásfokkal használható a rosacea kezelésében is.

Intim plasztika

Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.

Orrplasztika

Orrplasztikai eljárásaink elsődleges célja egy rendkívül pontos plasztikai sebészeti tervezés és kivitelezés mentén, az orr esztétikusabbá tétele, az archoz leginkább illő forma kialakításával.

Arc-, nyak-, tokaplasztika

Azon esetekben, amikor a nem-invazív esztétikai arcfiatalító kezelések már nem érik el a kívánt eredményt a sebészi arc-lifting eljárásokat javasoljuk. Az arcplasztika hosszú távú, tartós eredményt biztosít, visszaadva pácienseink fiatalos vonásait, önbizalmát.

Zsírleszívás és alakformálás

A zsírleszívás az egyik leggyakrabban végzett plasztikai műtéti eljárás a kontúrtöbbletet adó zsírpárnák megszüntetésével. A beavatkozást követően a test arányai, kontúrjai megváltoznak, a kinézet összességében esztétikusabb lesz.

Hasplasztika

A hasplasztika célja a feszes és esztétikus hasfal kialakítása. Műtéti megoldásainkat minden esetben egyénre szabottan, az alkati adottságok alapos elemzésével határozzuk meg a legszebb eredmények elérése érdekében.

Férfi mellplasztika

Az elnőiesedett, átlagosnál nagyobb mellek komoly pszichés problémákat okozhatnak a férfiaknál is. A férfi mellkisebbítő beavatkozásaink célja, hogy pácienseink visszanyerjék férfias megjelenésüket és önbizalmukat.

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.

Rendelési időpontok

Dr. Jancsó Máté

Plasztikai sebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.