Intim plasztika

Az arcon és testen végzett szépészeti műtétek mellett az elmúlt években egyre keresettebb beavatkozásokká váltak az intim területen végzett beavatkozások. Ide tartoznak a szeméremdomb, a szeméremtest, a női és a férfi külső nemi szervek beavatkozásai. Az intimplasztika során a kis szeméremajkak kisebbítése az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás. A megnagyobbodott kisajkak gyakran okoznak panaszt egyes sporttevékenységek során, amikor a terület fájdalmasan kidörzsölődhet. A mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során komplexusok kialakulásához is vezethet. A műtét során eredményesen tudjuk kisebbíteni a zavaróan nagy kisajkak méretét, illetve formáját is alakíthatjuk. A női intimplasztikai beavatkozásaink között szintén népszerűek a szülés utáni helyreállító műtétek (hüvelyszűkítés, gátmetszés hegkorrekció), valamint a nagyajkak korszerű plasztikai eljárásai. Intim plasztikai műtéteinket helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezzük.

intim plasztika

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.