Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

A Medicare V23 Magánklinika 22 éves sebészeti, és közel 20 éves égés- és plasztikai sebészeti tapasztalattal rendelkező szakorvosa. Kiemelt szakmai területei közé tartozik az emlőplasztika, hasplasztika, a szétnyílt hasizom és fogyás utáni rekonstrukciós műtétek, a mommy makeover, arcplasztika, valamint a zsírleszívás és az alakformálás.

Műtétei során minden esetben a természetességre törekszik. A kevesebb néha több alapelvet szem előtt tartva, a maximális együttműködés és bizalom megteremtésével a páciensek valós és indokolt igényeit igyekszik feltárni és megvalósítani. A páciensek anatómiai adottságai, egyénisége és személyes igényei rendkívül változatos skálán mozognak, így a konzultációk során minden esetben a személyre szabott megoldások kerülnek fókuszba.

Plasztikai sebészeti beavatkozásait – a magas színvonalúan felszerelt műtőt biztosító V23 Magánklinikán – a legmodernebb módszertanokkal és eszközökkel végzi, jól összeszokott, szakmailag felkészült támogató team közreműködésével. A műtétek célja közös: a lehető legjobb eredmény elérése és a páciens elégedettsége. Sikeres beavatkozások után a páciensek visszanyerhetik és megerősíthetik önbizalmukat, az élet legkülönbözőbb területein válhatnak magabiztosabbá, elégedettebbé.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Intim plasztika

Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.

Arc-, nyak-, tokaplasztika

Azon esetekben, amikor a nem-invazív esztétikai arcfiatalító kezelések már nem érik el a kívánt eredményt a sebészi arc-lifting eljárásokat javasoljuk. Az arcplasztika hosszú távú, tartós eredményt biztosít, visszaadva pácienseink fiatalos vonásait, önbizalmát.

Zsírleszívás és alakformálás

A zsírleszívás az egyik leggyakrabban végzett plasztikai műtéti eljárás a kontúrtöbbletet adó zsírpárnák megszüntetésével. A beavatkozást követően a test arányai, kontúrjai megváltoznak, a kinézet összességében esztétikusabb lesz.

Hasplasztika

A hasplasztika célja a feszes és esztétikus hasfal kialakítása. Műtéti megoldásainkat minden esetben egyénre szabottan, az alkati adottságok alapos elemzésével határozzuk meg a legszebb eredmények elérése érdekében.

Férfi mellplasztika

Az elnőiesedett, átlagosnál nagyobb mellek komoly pszichés problémákat okozhatnak a férfiaknál is. A férfi mellkisebbítő beavatkozásaink célja, hogy pácienseink visszanyerjék férfias megjelenésüket és önbizalmukat.

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.

Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

Rendelési időpontok

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.