Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A mellnagyobbítás nemcsak a mellek méretét növeli, hanem feszesebbé és formásabbá is teszi őket. A mellnagyobbítás során mindig a páciens testalkatához illő keblek megformázására törekszünk. A természetellenesen nagy, illetve természetellenes hatást keltő mellek kialakítása nem célja a beavatkozásainknak. Mellnagyobbító műtéteink több, mint 75%-a esztétikai céllal történik, a további esetek pedig jellemzően daganatos megbetegedés miatti mellrekonstrukció. A mellnagyobbítás az életminőség jelentős javulását eredményezheti pácienseinknél.

A mellnagyobbítást indokló állapotok és panaszok:

  • a fejletlen és az átlagosnál sokkal kisebb mell
  • az alkatilag relatíve aránytalan és kicsi mell
  • nem harmonikus mellforma
  • a szoptatás után sorvadt, petyhüdt, megereszkedett mell
  • mell aszimmetria
  • mell fejlődési rendellenesség
  • egyéb ritka állapot (baleset, égés, gyulladás, betegség)
  • daganat műtét utáni hiány

Klinikánkon kizárólag csúcsminőségű (high-tech) implantátumokkal dolgozunk korszerű műtéti technikával. A mellnagyobbítás során jelenleg a kiváló minőségű kohezív szilikon-gél alapú mellimplantátumokat tartjuk a legtermészetesebbnek és legformatartóbbnak hosszú távon. Ezek mind formájukban, mind tapintásukban hasonlítanak a természetes mellekhez és beültetve nem okoznak idegentest-érzést. Az implantátum felszíne optimálisan kötődik a saját testszövethez, így ritkán okoz kötőszöveti gyulladást a mellnagyobbítás. A beültetésre kerülő implantátum meghatározására az előkészítő szakorvosi konzultáció során kerül sor. A választott implantátum figyelembe veszi a páciens fizikai adottságait, életvitelét. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

A mellnagyobbítást általános altatásban végezzük, a beavatkozás: 1-2 órát vesz igénybe, a műtétet követően a páciens az éjszakát klinikánk exkluzív 1-2 ágyas betegszobáiban tölti. Ezt követően másnap távozhat.

Mellnagyobbítás implantátummal

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Bor Mihály

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pataki Gergely

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.