Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Medicare - V23 Magánklinika

Bemutatkozás

Dr. Trévidic Thibault a Medicare V23 Magánklinika francia plasztikai sebésze, aki nemzetközi tapasztalatával és szakértelmével meghatározó helyet foglal el mind hazai, mind az európai plasztikai sebészek sorában. Orvosi tanulmányaival párhuzamosan több éves szakmai tapasztalatát többek között Párizsban, számos magánklinikán, a Clinique Rémusat, Clinique des Champs-Elysées és Clinique Paris-Etoile szerezte.

Dr. Trévidic szakterületén belül elsősorban az arc- és nyak plasztikai beavatkozásokra, valamint mellplasztika és helyreállító műtétek elvégzésére specializálódott. Műtétei mellett az Expert2Expert egyik vezető orvosaként számos szakmai előadást és továbbképzést tart az arcon történő leginnovatívabb injekciós technikákról. 

Nagy szakértelemmel végzi a modern, egyre keresettebb intim esztétikai beavatkozásokat, különös tekintettel az intim területek hialuronsavas kezelésére, visszaállítva és erősítve ezzel páciensei intim önbizalmát.

Széleskörű nemzetközi tapasztalatai és elhivatottsága révén mindig naprakész tudással, rendkívüli türelemmel és lelkiismeretes hozzáállással segíti pácienseit a plasztikai sebészettel kapcsolatos esztétikai vagy egyéb döntések meghozatalában, a további lépések elindításában. Páciensei így a beavatkozások minden fázisában biztonságban érezhetik magukat, az eredmény pedig egyszerre látványos és természetes. 

Dr. Trévidic három nyelven, magyarul, franciául és angolul beszél folyékonyan, így könnyedén kommunikál pácienseivel.

Mivel fordulhatsz hozzá?

Intim esztétikai beavatkozások

Az intim esztétikai beavatkozások Amerikában aranykorukat élik. Népszerűségük abban rejlik, hogy a modern nők igényét érzik az intim önbizalom megteremtésének és a szexuális élmény fokozásának.

Intim plasztika

Intimplasztikai beavatkozásaink, a szeméremdomb, a szeméremtest, a külső nemi szervek beavatkozásai, valamint a szülés utáni helyreállító műtéteink megoldást nyújtanak a mindennapi élet fizikai kellemetlenségei mellett az intim együttlétek során kialakult komplexusok kezelésében.

Arc-, nyak-, tokaplasztika

Azon esetekben, amikor a nem-invazív esztétikai arcfiatalító kezelések már nem érik el a kívánt eredményt a sebészi arc-lifting eljárásokat javasoljuk. Az arcplasztika hosszú távú, tartós eredményt biztosít, visszaadva pácienseink fiatalos vonásait, önbizalmát.

Hasplasztika

A hasplasztika célja a feszes és esztétikus hasfal kialakítása. Műtéti megoldásainkat minden esetben egyénre szabottan, az alkati adottságok alapos elemzésével határozzuk meg a legszebb eredmények elérése érdekében.

Mellfelvarrás és mellkisebbítés

A női mell megereszkedése, alakjának megváltozása, a túl nagy keblek is okozhatnak lelki panaszokat. Mindezek megoldása a keblek korrekciója, amellyel visszaállítható a mellek esztétikus formája, mérete.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik.

Mellnagyobbítás implantátummal

Az implantátummal végzett mellnagyobbítás az egyik leggyakrabban alkalmazott, igen kedvelt plasztikai sebészeti beavatkozás. A gondosan, szakértelemmel kiválasztott implantátum és megtervezett műtét szép, természetes kebleket eredményez.

Rendelési időpontok

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.