Arc-, nyak-, tokaplasztika

Az idő előrehaladtával a szövetek veszítenek feszességükből, ennek következményeként az arc bőre is ráncosodni kezd, petyhüdté válik, a gravitáció hatására pedig megereszkedik. Azokban az esetekben, amikor a nem-invazív módon végezhető esztétikai arcfiatalító kezelések már nem érik el a kívánt eredményt a sebészi arc-lifting eljárásokat javasoljuk. Az arcplasztika hosszú távú, tartós eredményt biztosít, visszaadva ezzel pácienseink önbizalmát, fiatalos megjelenést biztosítva. A beavatkozás történhet helyi érzéstelenítésben vagy altatásban is. A műtét során a bemetszések olyan helyre kerülnek, melyek a későbbiek során takarásban vannak (fül mögött, fül előtt, hajtőben). Ezek idővel alig látható, szinte láthatatlan hegeket eredményeznek. Kortól, bőrtípustól, problémától függően többféle műtéti lehetőség áll rendelkezésre az arc fiatalítására, feszességének visszaadására, amelynek típusát minden esetben az előzetes sebészeti konzultáció során közösen határozzuk meg pácienseinkkel. A műtét után 1 hétig kompressziós kötés viselése szükséges.

Arc-, nyak-, tokaplasztika

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.