Hasplasztika

Az elhízás, a nagymértékű hirtelen fogyás, a várandósság, a hormonális változások, korábbi műtéti beavatkozások a hasfal különböző változásaihoz vezethetnek, amelyek érintik a bőrt, a bőr alatti zsírszövetet és a hasfalat is. Ezek a deformitások az esztétikai problémán túl funkcionális panaszokat, gerincbántalmakat, az összefekvő felületeknél gyulladásos bőrtüneteket, valamint pszichés zavarokat is okozhatnak. A hasplasztika fogalma magában foglalja a hasfal összes rétegén (bőr, zsírszövet, izom) végzett különféle műtéteket, melyek célja a hasfalon keletkezett elváltozások megszüntetése, az eredetit megközelítő állapot helyreállítása. A hasplasztika célja mindig a feszes és esztétikus hasfal kialakítása, szükség szerint a szövetek épségének helyreállításával. A kiindulási állapottól és a kívánt eredménytől függően több műtéti megoldás közül választhatunk, amelyek közül minden esetben az alkati adottságok alapos elemzésével alakítjuk ki az egyénre szabott műtéti megoldásokat.

Hasplasztika

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.