Zsírleszívás és alakformálás

A zsírleszívás az egyik leggyakrabban végzett plasztikai műtéti eljárás. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy a zsírleszívás helyettesíti a fogyókúrát. Ez teljesen téves elmélet. A zsírleszívást követően a változás centiméterekben és nem kilókban mutatkozik meg, vagyis az eljárás elsősorban a kontúrtöbbletet adó zsírpárnák megszüntetésével harmonikus alak és kontúrformálásra alkalmas. A beavatkozást követően a test arányai, kontúrjai megváltoznak, a kinézet összességében esztétikusabb lesz.

A zsírleszívás a bőr alatti zsírszövet, zsírfelrakódások végleges eltávolítására alkalmazott eljárás. A műtét során néhány milliméteres metszésen keresztül egy kanül kerül a bőr alá bevezetésre, amely fellazítja és vákuum segítségével eltávolítja a felesleges zsírt. Az beavatkozás tartós, látványos változást eredményez. Zsírleszívás alkalmazható helyi zsírlerakódásoknál is. Nőknél a csípő, a has, a comb, a fenék, a „lovaglónadrág”, a toka, férfiaknál pedig elsősorban a hasi, deréktáji (úszógumi), mellkasi régió kezelhető hetékonyan az eljárással. Zsírleszívást követően, előfordulhat, hogy jelentős bőrfelesleg marad vissza. Ilyenkor a felesleges bőr eltávolításához további feszesítő beavatkozásra lehet szükség, amelyre klinikánkon hatékony és esztétikus megoldást nyújtunk.

Az eljárást helyi érzéstelenítésben vagy műtét altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően a páciens az éjszakát klinikánk exkluzív 1-2 ágyas betegszobáiban tölti. Ezt követően másnap távozhat.

Zsírleszívás és alakformálás

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.