Mellnagyobbítás saját zsírral

A regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya a saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás, amely a páciens zsírpárnáiból, a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű egészséges zsírsejtek felhasználásával történik. A saját zsírfeltöltéssel történő mellnagyobbítás a regeneratív plasztikai sebészet új korszakának a vívmánya. A műtét lényege, hogy az arra alkalmas páciens zsírpárnáiból a mellnagyobbításhoz szükséges mennyiségű zsírt úgy nyerjük le, hogy a zsírsejtek ne sérüljenek meg, ne pusztuljanak el, őrizzék meg életképességüket. Az életképes zsírsejtek kinyerése mikrokanülökkel történik.

Melyek a sajátzsír-feltöltés előnyei?

  • A mell formája, mozgása, tapintása természetes marad, ugyanakkor nagyobbá, feszesebbé válik. A bimbó kiemelkedik.
  • Két műtét egyben: zsírbetöltés a mellek területére és alakformálás zsírleszívással azokról a testfelületekről, ahol zsírfelesleg van.
  • Speciális sejtkímélő kanüllel és szövetkímélő technikával történik a zsírfelesleg leszívása, ami gyors felépülést garantál a műtét után.
  • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe. A saját zsírszövet a szervezet saját biológiai tulajdonságaival rendelkezik.
  • Nincs árulkodó heg. A pár milliméteres metszések helye többnyire alig látszik hónapok múlva.
  • Nem következhet be a szilikon implantátumnál ritkán előforduló speciális szövődmény, pl.: kóros tokképződés, tokzsugorodás, implantátum szakadás.
  • Nem kell cserélni a jövőben, mint az implantátumot.
  • A leszívott zsír a mellfeltöltés mellett az arc, az ajkak, az alsó szemhéj és a szemránc (vagy akár egyéb területek) feltöltésére is alkalmas. A volumenpótló hatás mellett ezeket a területeket regenerálja, rejuvenálja.
  • Enyhe aszimmetria korrigálására jobb, mint az implantátum.

A műtét altatásban történik, egynapos sebészeti ellátás keretei között. A műtétet követően a páciens az éjszakát klinikánk exkluzív 1-2 ágyas betegszobáiban tölti. Ezt követően másnap távozhat.

Mellnagyobbítás saját zsírral

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Bor Mihály

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Trévidic Thibault

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pataki Gergely

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Pór Ferenc

Sebész, Plasztikai sebész szakorvos

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.