Ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat HyCoSy

A spontán létrejövő várandósság egyik alapfeltétele a legalább egy, átjárható, egészséges petevezeték. A meddőségi okok hátterének kivizsgálása során ezért a petevezetékek esetleges elzáródásának vizsgálata az egyik legfontosabb és alapvető vizsgálat. Az egyik vagy mindkét petevezeték elzáródása a fogamzóképesség csökkenéséhez, illetve meddőséghez vezethet. Az ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy) az egyik leghatékonyabb és leggyorsabb módszere a meddőség hátterében húzódó esetlegesen lezárt petevezető vagy egyéb méhüregi anatómiai eltérések felismerésének. Az eljárással viszonylag gyorsan vizsgálható a méh ürege, valamint a petevezetékek átjárhatósága ambuláns rendelés keretein belül. A beavatkozás érzéstelenítést nem igényel és esetlegesen is csak minimális kellemetlenséggel jár.

Időpontfoglalási igény küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével küldje el időpontfoglalási igényét és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Szolgáltatást végző orvosaink

Dr. Szűcs Márta

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus szakorvos

Dr. Halász György László

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus, Diabetológus szakorvos

Dr. László Dániel

Szülész-Nőgyógyász, Endokrinológus Szakorvos, Szakmai vezető

Kapolcsódó szakterületek

Időpontfoglalás

Online bejelentkezési felületünk bevezetése folyamatban van. A rendszer üzembehelyezéséig kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollegáink telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot gyors és gördülékeny időpontfoglaláshoz.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.